1. HABERLER

  2. CHP'den birlik beraberlik yemeği
CHP'den birlik beraberlik yemeği

CHP'den birlik beraberlik yemeği

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü seçimlerden önce birlik ve beraberlik yemeği düzenledi..

A+A-

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü seçimlerden önce birlik ve beraberlik yemeği düzenledi..

 CHP Gölbaşı İlçe Örgütü’nün Akalın Tesislerinde düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğine çok sayıda kişi katıldı. 7 Haziran 2015’te gerçekleşecek seçimlerden önce birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla düzenlenen yemekte, meclis üyeleri, yönetim kurulu, üyelerin yanı sıra, Ankara milletvekili aday adayları katıldı.

 KILIÇDAROĞLU'NDAN MESAJ

Program CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajının okunması ile başladı. Kılıçdaroğlu mesajında; “Önümüzde genel seçimler var. Demokrasimiz ahlaki ve hukuksal olarak kan kaybettiği ağır, karanlık bir süreçte iken, Cumhuriyet Halk Partisi olarak öncelikle demokrasimize ve halkımızın iradesine sahip çıkmak için yola çıktık” ifadelerini kullandı. CHP olarak sorumluluklarının olduğunu mesajında belirten Genel Başkan Kılıçdaroğlu; “Biz CHP olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Hedefimiz iktidar olmak. Hiçbir iktidar ebedi değildir. Bu iktidarda er ya da geç gidecektir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’yi toparlamak, rahatlatmak bizim görevimizdir. Türkiye’yi çözen ayrıştıran AK Parti iktidarına karşı devleti de, toplumu da hem kendi içlerinde, hem de birbirleriyle kaynaştırıp bütünleştirmek öncelikli görevimizdir” diyerek salonda bulunan partilileri göndermiş olduğu mesajla selamını gönderdi.

CHP ANKARA'DA ÇİÇEK AÇTI

Programda konuşan İl Başkanı Adnan Keskin başta Gölbaşı İlçe Başkanı Ümit Atak olmak üzere herkese teşekkür ederek, düzenlenen yemekten memnuniyeti dile getirerek, “CHP Gölbaşı İlçe Örgütü’nün düzenlediği bu program son zamanlarda düzenlediğim en güzel yemek organizasyonu oldu. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.  Bu dönem başka bir dönem olacak. Bu dönem CHP’de ön seçimlerden dolayı CHP’nin Ankara’sında çiçek açtı. Örgüt olmanın nasıl olacağı konusunda çok büyük örnek sergiliyoruz. Hedefimiz Ankara’da birinci, Türkiye’de iktidar olmak” dedi.

CHP'LİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde aday adayların toplu halde fotoğraf çekiminin ardından Halk Müziği sanatçısı Gülseren Kılıç sevilen ezgilerini CHP’liler için seslendirdi. Salonda bulunan konukların da eşlik ettiği ezgiler büyük beğeni toplarken, Çankaya Belediyesi sanatçıları da birlik yemeğinde sahne alarak CHP’lilere güzel dakikalar yaşattı.

_mg_8593.jpg

_mg_8598.jpg

_mg_8601.jpg

_mg_8616.jpg

_mg_8621.jpg

_mg_8628.jpg

_mg_8640.jpg

Bu haber toplam 1742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum