1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'den çok sert açıklama
CHP'den çok sert açıklama

CHP'den çok sert açıklama

CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca İYİ PARTİ Belediye Meclis Üyesi adayı Salih Kara'nın ' MHP'ye çalışıyorlar' iddialarına çok sert yanıt verdi.

A+A-

Haber üzerine bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca "İYİ PARTİ listesinde belediye meclis üyesi adayı olan bir şahsın sosyal medya üzerinden partimizin genel merkezine ve il başkanımıza hakaret etmesi kabul edilemez. Yine bazı şahıslar tarafından partimiz yönetimine sosyal medya üzerinden ağır ithamlarda bulunmaktadır. Yine bu şahıslar ilçe yöneticilerimize saldırılarda bulunmuşlardır. Belirttiğimiz bu durumların amacının siyaset olmadığını ve esefle kınadığımızı belirtiriz." dedi. 

Açıklamasında parti yöneticilerine fiili saldırıda bulunulduğunu söyleyen Karaca, İYİ PARTİ listesinde yer alan ve listede CHP'lileri temsil ettiğini iddia eden isimlerin de CHP'yle ilgisi olmadığını ve CHP'de temsiliyetlerinin olmadığını da sözlerine ekledi. İşte o açıklama;

Gölbaşı Son Gaste isimli gazetede İYİ PARTİ Belediye Meclis Üyesi adayının sosyal medya üzerinden partimizin Genel Merkezi ve İl Başkanını hedef alan yakışıksız iftiralarına karşı zorunlu olarak basın açıklaması yapma gereği hasıl olmuştur.

GENEL MERKEZİN OLURU İLE SEÇİMLERE GİRDİK
Bilindiği üzere Ankara İl Başkanı Rıfkı  Güvener'in oluru ile CHP Genel Merkezince parti kurumsallığına yapılan müdahaleler neticesinde Gölbaşı'nda Belediye meclis seçimlerine girmek zorunda kalınmıştır. 

YÖNETİCİMİZE SALDIRDILAR KINIYORUZ
İYİ PARTİ listesinde belediye meclis üyesi adayı olan bir şahsın sosyal medya üzerinden partimizin genel merkezine ve il başkanımıza hakaret etmesi kabul edilemez. Yine bazı şahıslar tarafından partimiz yönetimine sosyal medya üzerinden ağır ithamlarda bulunmaktadır. Yine bu şahıslar ilçe yöneticilerimize saldırılarda bulunmuşlardır. 
Belirttiğimiz bu durumların amacının siyaset olmadığını ve esefle kınadığımızı belirtiriz. 

5 YIL ÖNCE CHP'YE HAKARET EDEREK İSTİFA ETMİŞTİ

KENDİLERİNİ CHP'Lİ OLARAK LANSE EDEN KİŞİLERİN CHP'YLE KURUMSAL İLGİSİ YOK
CHP'den yaklaşık 5 yıl önce CHP'ye ağır eleştiriler yaparak istifa eden ve İYİ PARTİ listesinde bulunan bunun yanı sıra CHP'den yakın zamanda istifa ederek İYİ PARTİ saflarına geçen ve kendilerini CHP'li olarak lanse eden kişilerin CHP'nin kurumsal kimliğiyle bir temsiliyetleri olmadığını belirtiriz.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ
Kamuoyunun şüphesi olmasın ki,
Ankara'da Mansur Yavaş'ın Gölbaşı'nda Mahmut Aksoy'un belediye meclisinde CHP'ni en yüksek oyu alması için kalan son 9 günde de var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. 
CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca

 

Bu haber toplam 3405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler