1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'den Karaaslan'a teşekkür
CHP'den Karaaslan'a teşekkür

CHP'den Karaaslan'a teşekkür

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik ilçe binasında basın mensuplarına bir takım açıklamalarda bulundu.

A+A-

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik ilçe binasında basın mensuplarına bir takım açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde CHP'li kadınlara yapılan sözlü taciz sonrası Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın olaya müdahale ettiğini söyleyen Elikesik, Karaaslan'a teşekkür etti.

KARAASLAN'A TEŞEKKÜR

Elikesik CHP'li kadınlara yönelik bir taciz olduğunu ifade ederken "Evet Bürosu’nun önünden geçen CHP kadın kolları üyelerine, bir şahsın hakaret içeren sözlü tacizde bulunuldu. Bir şahıs kadınlarımıza sözlü bir taciz de bulunmuştur. Kadınlarımız cevap vermemiştir. Kendisini şiddetle kınıyorum. Sayın AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan olaya müdahil olmuştur. Kadınlarımızdan özür dilemiştir, beyefendiye de gereken dersi vermiştir. Kendisini bizzat telefonla arayıp teşekkür ettim.  Bu nedenle de kendisine tekrar teşekkür ederim.” dedi.

ec7946cc-8013-478e-aad5-31e54964ee89.jpg

RESMİ İZİN ALDILAR MI?

Karaaslan'ın stand davetini kabul etmediklerini söyleyen Elikesik "Biz resmi yerlere stand kurmak için müracaat ettik. Kendileri resmi yerlere müracaat ettiler mi açıklamaya davet ediyorum." dedi.

OSMAN KARAASLAN’A AÇIK OTURUM DAVETİ

AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın ‘Hodri Meydan’ diye yaptığı açıklamaya yanıt veren Elikesik, Başkan Karaaslan’a Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde ortak bir program düzenleme teklifinde bulunarak, ‘ Onlar ‘Evet’i biz de ‘Hayır’ı anlatalım” dedi. 

 

Bu haber toplam 2407 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.