1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'den Karaaslan'a yanıt geldi
CHP'den Karaaslan'a yanıt geldi

CHP'den Karaaslan'a yanıt geldi

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan dün bir televizyon programının canlı yayın konuğu oldu. Karaaslan'ın açıklamalarında CHP'den yanıt geldi.

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan dün bir televizyon programının canlı yayın konuğu oldu.

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında vatandaşların neden 'evet' demesi gerektiğini anlatan Karaaslan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da sert bir dille eleştirdi. Karaaslan'ın açıklamalarına yanıt veren Elikesik, 2019'da Osman Karaaslan'ın Belediye Başkan Adayı olacağı imasında bulunarak  "Osman Karaaslan genel başkanımız üzerinden 2019 adaylığını pekiştirmeye çalışmasın." dedi. 

Karaaslan’ın bu sözlerine CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik bu gün yaptığı basın açıklamasında cevap verdi.

Osman Karaaslan’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partiye yönelik sözlerine karşılık cevap hakkını kullandığını ifade eden Elikesik, “Bizler davamızdan dönenler değiliz. 1923’te ne söylediysek bugün de aynısını söylüyoruz. Sayın Karaaslan diyor ki, Ak Parti evet diyor, MHP evet diyor, BBP evet diyor. Bir de hayır diyenleri açıklıyor. Kandil hayır diyormuş. Vallahi biz bilmiyoruz. Biz ne Oslo’da ne Habur’da ne Dolmabahçe’de ne de İmralı’da görüşmedik ve pazarlık yapmadık. Demek ki hala görüşüyorlar ki kandil açıklama yapmadan hayır diyeceklerini biliyorlarmış. Kürdistan’ın sözde bayrağını Ankara’da, İstanbul havaalanlarında göklere çekmedik. Bir de FETÖ hayır diyormuş. Geçmişte FETÖ’ye övgüler yağdıran vallahı biz değiliz. Bizi hiç kandıramadılar” diye konuştu.

Milletin alacağı karara saygı duyacaklarını ifade eden Elikesik sözlerine şöyle devam etti: “ Hayır diyen Saadet Partili, MHP’li, BBP’li kardeşlerimi Osman Karaaslan nereye koyuyor. Ben evet diyen kardeşlerimi neden hayır dediğimizle ilgili iknaya çalışıyorum. Her evet diyen kardeşimin de görüşlerinden dolayı saygı duyuyorum. Bu ayrıştırmalar bizim birliğimize, beraberliğimize zarar verir ve zarar veriyor. Biz CHP’liler sandıkta ne çıkarsa çıksın saygı duyacağız. 2019 seçimlerine kadar cumhurbaşkanımız bizim cumhurbaşkanımız, başbakanımız bizim başbakanımız, meclisimiz bizim meclisimizdir. Hükümetimiz de bizim hükümetimizdir.”

CHP’nin hiçbir hizmete karşı durmadığını ifade eden CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik “Buradan Osman Karaaslan ile birlikte Tapu Kadastro Genel Müdürlüğüne sesleniyorum. Gölbaşı tapuya personel atadınız da yok mu dedik. Tapu müdürümüzü ve personeli vatandaşlarla karşı karşıya getirmekten kurtardınız da yok mu dedik. Mogan Gölü projesine, Konya yolu projesine, Gölbaşı’nın ulaşım problemlerini çözdünüz de yok mu dedik. Ankara’da yaşayan vatandaşlarımız artık Gölbaşı’na gelmek istemiyor. Bunun esnafa verdiği zararın farkında mısınız? Gelin elbirliği ile güvenlik noktamızı daha ileri bir noktaya taşıyalım”.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın CHP’nin eski genel başkanlarına yönelik eleştirilerine cevap veren Elikesik “Eski genel başkanlarımız sahada, genel başkan adaylarımız alanda. CHP ileri demokrasiyi özümsediği ve önemsediği için alandalar sandıktan çıkan karara saygı duydukları için alandalar. Ak Parti kurulduğu günden bu yana ikili bir kongre yapmış mıdır? Cevap vermeye davet ediyorum. Biz daha güçlü daha demokratik daha ileri bir demokrasisi olan bir Türkiye istiyoruz. Onun için hayır diyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler