1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'den Nutuk'lu protesto
CHP'den Nutuk'lu protesto

CHP'den Nutuk'lu protesto

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı ve CHP Kadın Kolları sessiz Nutuk okuma eylemi gerçekleştirdiler.

A+A-

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı ve CHP Kadın Kolları sessiz Nutuk okuma eylemi gerçekleştirdiler. CHP İlçe Başkanı Nuriye Atebey'in öncülüğünde gerçekleşen eylemde Kadın Kolları Başkanının konuşmasından sonra partililer sessiz bir biçimde 10 dakika başöğretmen Mustafa Kemal'in nutkunu okudular.

CHP Kadın Kolları Başkanı Aydanur Yazıcı yaptığı açıklamada, Millet mekteplerinin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım 1928'i, 1981 yılından beri öğretmenler günü olarak kutladıklarını belirterek, şunları söyledi:

ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ GİBİ
Dünyamız bilgi çağı, teknik çağı ve yüksek kültür çağıdır. Öğretmen, en yeni, en çağdaş bilgiler ile donanarak öğrencilerine yeni ufuklar açmalı onlara ışık olmalıdır. Atatürk'ün dediği gibi; milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Geleceğimizin mimarı ve umudu olan öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum" 

 

Bu haber toplam 1658 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.