1. HABERLER

  2. CHP'li adaylardan teşekkür
CHP'li adaylardan teşekkür

CHP'li adaylardan teşekkür

29 Martta ön seçimle milletvekilleri adayları ve sıralamalarını belirleyen CHP demokratik bir siyasi yaklaşım göstermiş ve kontenjanın dışında ön seçim galiplerini aday olarak listelerde göstermişti.

A+A-

29 Martta ön seçimle milletvekilleri adayları ve  sıralamalarını  belirleyen CHP demokratik bir siyasi yaklaşım göstermiş ve kontenjanın dışında ön seçim galiplerini aday olarak listelerde göstermişti.

       Ön seçimle belirlenen milletvekili adayları tüm Türkiye genelinde seçim bölgelerini tek tek ziyaret ederek seçmenlere teşekkür ettiler. Teşekkür ziyaretlerinden biride Başkent Ankara’da gerçekleşti. 1.ve 2.bölge milletvekili adayları ilçeleri tek tek gezerek seçmenlerine teşekkür ettiler. 

       ADAYLAR İKTİDAR MESAJI VERDİ 

       Gölbaşındaki teşekkür ziyaretinde Grup Başkan vekili Levent Gök, Necati Yılmaz, Ali Haydar Hakverdi, Hikmet Tepe, Emre Doğan birer konuşma yaptılar. Grup Başkan Vekili Levent Gök konuşmasında; “Bizde aday olmak önemli değil. Bu seçim çok önemli, bu seçimde partimizi iktidara taşımak çok önemlidir. Her gün aday arkadaşlarla tüm toplumun her kesiminin tek tek elini sıkarak, partimizin güler yüzünü göstereceğiz. Projelerimizi anlatmak için gece gündüz çalışacağız Bu seçimde iktidar gitmek üzere, bu seçimde hepinizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.        

       NECATİ YILMAZ VE DİĞER ADAYLARDA UMUT VERDİ 

       Necati Yılmaz’da “biz Gölbaşına teşekküre geldik. Ön seçimle Türkiye’de gerçek demokrasinin olduğunu gösterdik. Adaylarımızı biz seçeceğiz dediniz ve bizleri seçtiniz. Demokratik yarışı tüm herkese gösterdiniz. Bizler de doğruları göstermeye devam edeceğiz. Toplumun tüm kesimleri partimizi konuşuyor. Devletin itibarı, toplumsal barış, komşuluk ilişkilerimiz sıfırlandı. Şimdi bunları inşa etmenin zamanıdır.

       Türkiye’nin kaynaklarını halkımız için kullanmak istiyoruz. Diyorlar ki; siz emeklilere nasıl 2 maaş ikramiye vereceksiniz! Bu ülkede 26 milyon özel tüketim vergisi toplanıyor. İşte size kaynağı. Kaynak bu ülkedir, kaynak sizsiniz” dedi.

       Diğer adaylarda konuşmasında, özetle Ak Partinin inişe geçtiğini, CHP’nin oylarının yükseldiğini, 8 haziranda bunun tam anlamıyla gerçekleşmiş olacağın söylediler.

     img_2227_440x330.jpg

img_2226_440x330.jpg

Bu haber toplam 1129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.