1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. CHP'li İnce: Barzani'nin ayağına gider olduk
CHP'li İnce: Barzani'nin ayağına gider olduk

CHP'li İnce: Barzani'nin ayağına gider olduk

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, iftar sonrası Yalova sokaklarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Partililerin de eşlik ettiği İnce, İsmet Acar ve Cumhuriyet Caddeleri'ni gezdi.

A+A-

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, iftar sonrası Yalova sokaklarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Partililerin de eşlik ettiği İnce, İsmet Acar ve Cumhuriyet Caddeleri'ni gezdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

"BEN DE TRAŞÇI MIYIM?"

Burada kahvelere girerek vatandaşlarla sohbet eden İnce vatandaşlarla şakalaştı. Bir vatandaşa "Milletvekilleri de traş yapıyor para alıyor, berberler de traş yapıyor para alıyor" deyince vatandaş "onlar da traşçı biz de" diyerek yanıt verdi. İnce bu sefer gülerek "Ben de traşçı milletvekili miyim" diye sorunca vatandaş "Sen değilsin, sen başkasın." diyerek yanıtladı. İnce'nin son olarak "Peki şu maaşı hak ediyor muyum" sorusuna "Evet, hem de yerden göğe" diyerek latifeli diyaloğu bitirdi.

Muharrem İnce, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"OBAMA'NIN SOPASINA NE DİYECEKLER?"

''Irak'ın Türkiye'ye nota verdiğini'' belirten İnce, ''Sıfır sorun noktasından sıfır komşu noktasına geldik. Önceden Barzani bizim ayağımıza gelirdi artık biz Barzani'nin ayağına gider olduk. Çok ilginçtir ABD Başkanı Obama'nın sopalı görüntüleri yayınlanıyor. Geçmişte Dışişleri Bakanı'na parmağı ile 'Gel böyle' demişti. Ona bir kılıf bulup 'samimiyet' demişlerdi. Şimdi de beyzbol sopasını gösterip 'Kafanızı kırarım' diyor. Buna ne diyeceklerini gerçekten çok merak ediyorum'' şeklinde konuştu.

AK Parti yönetimini eleştiren İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"FAŞİST TÜRKİYE BÖYLE BİR ŞEY"

''Bir taraftan bunlar yaşanıp Türkiye'nin onuru kırılırken, Ortadoğu'da emperyalistlerin bekçisi olurken diğer taraftan bir parti devletinin görüntülerini izliyoruz. Milletvekilinin oğlu polisleri sıraya diziyor. Bu ne yüzsüzlük, ne densizlik, ne terbiyesizlik? Başbakan, 'Doktorlar iğne yapmasını bilmezler' demişti. Üçüncü köprünün nereden kalkacağını açıklamıştı. Bir yandan doktor, bir yandan şehir plancısı olmuştu. En son marifeti de sporculara taktik vermiş. İşte tek adamlık, faşist Türkiye böyle bir şey.''

Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe'nin vefatına değinen İnce, şöyle konuştu:

"ATATÜRK'ÜN MANEVİ KIZI ÖLDÜ; NEREDE TELEVİZYONLAR?"

''Başbakan'ın annesi öldüğünde ulusal yas ilan edildi Türkiye'de. Tüm televizyonlar canlı yayında verdiler. Atatürk'ün manevi kızı öldü, nerede bu televizyonlar? Nerede o devlet erkanı, neden orada değillerdi? Gece generallere iftardan sonra su içmeyi de yasaklamış, gündüz önlerinden aldığına göre. Gecede su içmedilerse gidememiş olabilirler.''

Bu haber toplam 1706 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.