1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'li Özgür Ökmen performansıyla parmak ısırttı
CHP'li Özgür Ökmen performansıyla parmak ısırttı

CHP'li Özgür Ökmen performansıyla parmak ısırttı

CHP'li Özgür Ökmen performansıyla parmak ısırttı

A+A-

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının Tanıtım Toplantısı Yapıldı

CHP Gölbaşı ilçe örgütü CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı. CHP’nin yeni ve genç adaylarından Özgür Ökmen’in yaptığı konuşma, Ökmen’in ne kadar doğru bir tercih olduğunu da ortaya koydu.

 

Meclis Üyesi Adaylarından Özgür Ökmen yaptığı açıklamada CHP bayrağını her yerde dalgalandırmak için çalışacaklarını söyledi.

 

CHP BAYRAĞINI EN TEPEYE TAŞIYACAĞIZ

 

Bir yola çıktık. Burada 31 kişiyiz. Bir takımız sizlerin ailesinin bir parçasıyız. Amacımız genel merkezimizin, il örgütümüzün, ilçe örgütümüzün bize verdiği görevi yerine getirmek. Parti kimliğimizi ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte de 31 Mart akşam saat 5’e kadar sahalarda köylerimizde, mahallelerimizde sokaklarımızda her yerde CHP’nin bayrağını en tepeye taşımak için çalışmaya söz verdik.

 

GÖLBAŞI’NDA AKSOY, ANKARA’DA YAVAŞ

 

Partimizin adaylarında hiçbirinin birbirinden ayrı olmadığını vurgulamaktır. Burada CHP olarak belediye başkan adayı Mahmut Aksoy’a sonuna kadar destek vereceğimize söz veriyoruz. Mansur Yavaş büyükşehir belediye başkan adayımızdır. Sokaklara baktığımız zaman her yerde Mansur Yavaş’ın ismi geçiyor. İşte bu da CHP’nin kazancının zaferinin bir göstergesidir.

 

ZAMAN PARTİMİZE SAHİP ÇIKMA ZAMANI

 

Dün akşam heryeri gezdik. Bugün de gezeceğiz. Her yeri afişledik. Sizlerin desteğiyle her zaman da sokaklarda olacağız. Ben burada bulunan tüm adaylara geçmiş dönemde meclis üyeliği ve llçe başkanlığı yapmış partili ağabeylerime teşekkür ediyorum. Zaman partimize sahip çıkma günüdür.

 

Bu haber toplam 2644 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.