1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'li vekil Hakverdi CHP listesine destek istedi
CHP'li vekil Hakverdi CHP listesine destek istedi

CHP'li vekil Hakverdi CHP listesine destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Örgütü, Gölbaşı’nda görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Örgütü, Gölbaşı’nda görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gölbaşı İlçe Örgütü, tarafından düzenlenen kahvaltıya CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, İlçe Başkanı İbrahim Karaca, CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayları, ilçe örgütü ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltı sonrasında konuşan CHP İlçe Başkanı İbrahim Karaca “Genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda Millet İttifakı İyi Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksoy’un 31 Marttaki seçimi kazanması için elimizden gelen çalışmayı yapmaktayız. Bunu biliyoruz ki 31 Mart akşamı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gölbaşı’nın ise Mahmut Aksoy olacaktır. Saha çalışmalarımızda bunu net bir şekilde görmekteyiz” dedi.

Mecliste ayrı liste olarak çıktıklarını da hatırlatan İlçe Başkanı Karaca, “Seçmenlerimizin önüne muhtarlık pusulası haricinde üç tane pusula gelecektir. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığında CHP’ye mührü basmalarını, Gölbaşı Belediye Başkanlığı için İyi Parti’ye mührü basmalarını ve meclis üyesi listelerine ise gene CHP’ye mührü basmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi isr Millet İttifakının kurallarının çok açık olduğunu belirterek belediye meclis listesinin ayrı olmasını sürekli gündeme getirmenin Millet İttifakına zarar verdiğini söyledi.

Hakverdi “Şu düşünüldü, İyi Parti kendi seçmen kitlesini sandığa taşıyamayabilir iddiası ile İyi Parti kanadında belediye meclis üyeleri kendi de bireysel çalışmaları ile seçmeni sandığa getirir. Büyükşehire katkısı olacağı gibi İyi Partinin buradaki adayına da katkısı olur. Aynı şekilde CHP burada aday çıkarmayıp Millet İttifakı adayına destek verirken, kendine gönül vermiş seçmeni de sandığa getirmek için ayrı bir liste ile kendi tabanını sandığa taşımayı hedefledi. Bunu büyütmenin Millet İttifakına faydası olmaz. Partililerimiz CHP logosunun olduğu yere yani belediye meclis üyeliği listesinde CHP'ye vermelidir. ” dedi.

CHP eski İlçe Başkanı ve Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı olan Bülent Elikesik ise partililerin CHP’ye sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bu haber toplam 2110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.