1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'liler sokak iftarında buluştu
CHP'liler sokak iftarında buluştu

CHP'liler sokak iftarında buluştu

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü Atatürk Sahil Parkında iftar programı düzenledi. İlçe örgütünün hazırladığı programda CHPli üyeler ve Gölbaşılılar kurulan iftar sofrasında hep birlikte orucunu açtı.

A+A-

CHP’li üyelerin hazırladıkları birbirinden farklı yemekler  iftar sofrası ile buluşurken, yemeklerin dağıtımını da  yine üyelerin kendisi yaptı.

 

ÇORBA BİZDEN İFTARLIK SİZDEN

 

CHP Gölbaşı İlçe Örgütü Başkanı Nuriye Atabey yaptığı açıklamada Ramazan ayının paylaşmak anlamına geldiğini ifade ederek, “Ramazan paylaşmak demektir. Lüks yerlerde yemek yeyip birbirimize hava atmak değil. O yüzden paylaşım yapmak içinde biz ‘çorba bizden iftarlık sizden’ dedik. Gölbaşı halkıyla ve partililerimizle farklı bir etkinlikte buluştuk."dedi.

 

KENDİ ELLERİYLE YAPTILAR

 

Bugün bizim iftar menümüzde; sevgili partililerimizin, yönetim kurulu arkadaşlarımızın yapmış olduğu börekler, salatalar, dolmalar, değişik yemekler vardı.  Evimizde değil geldik yemeğimizi burada yedik. Göl kenarında  güzel bir ortamda böyle bir programı düzenlemekten çok keyif aldık. Bu ramazan ayı içerisinde bir kez daha böyle bir etkinlik yapmayı planlıyoruz. Bütün Gölbaşı halkını da davet ediyoruz

Bu haber toplam 2198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.