1. HABERLER

  2. ÇORUMLULAR DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞACAK
ÇORUMLULAR DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞACAK

ÇORUMLULAR DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞACAK

Gölbaşı Çorumlular Birliği Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tanışma, kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenliyor.

A+A-

Gölbaşı Çorumlular Birliği Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tanışma, kaynaşma ve dayanışma yemeği düzenliyor.

Çorumlular ile birlikte Gölbaşı’lıları da dayanışma yemeğine davet eden Gölbaşı Çorumlular Birliği Dernek Başkanı Osman Ulunç amaçlarının birlik ve beraberliği sağlayarak, hem kendi aralarında dayanışmayı sağlamak, hem de yaşadıkları bölgeye katkı vermek olduğunu belirtti.

Dernek Başkanı Osman Ulunç, “Gölbaşılı Çorumlular olarak hemşeri gurupları arasında en fazlayız ancak kaynaşma da ve dayanışma da eksikliklerimiz var. Hemşerilerimizin sorunlarını aşmasını hedeflediğimiz birlikteliğimizde sosyal , siyasal ve kültürel oluşumlarda da temsil haklarımızı kullanmayı istiyoruz. Bu nedenle tüm hemşerilerimizin ilgi alanlarına göre sosyal, siyasal ve kültürel etkinliklerin, oluşumların içerisinde yer almasında fayda olacaktır. Bu durum hem hemşerilerimize, hem de yaşadığımız bölgeye katkı açısından bu tür faydalı olacaktır. Düzenlemiş olduğumuz kaynaşma-tanışma yemeğimizde de başta tüm Çorumlu hemşerilerimizi görmek bizlere mutluluk verecektir. Özel davet beklemeksizin tüm hemşerilerimizi eşleriyle birlikte bekliyoruz. “dedi.

Ankara’daki Çorumlulara ait tüm dernek başkanlarınında Çorumlular Dayanışma ve Tanışma yemeğine davetli olduğunu belirten Osman Ulunç, “Ankara’da yaklaşık 800 bin civarında Çorumlu hemşerimiz yaşıyor. Bu hemşerilerimizi temsil eden birçok dernekler var. Bu dernek başkanlarımızı da yemeğimize davetlidir.

Ayrıca, yemeğimize Ankara’da siyaset yapan Çorumlu hemşerilerimizi de davet ediyoruz. Hedefimiz birlik, beraberlik yolunda bir katkı vererek, kaynaşma ve dayanışmanın yolunu açmaktır. Yapılan her güzel çalışmanın arkasında mutlaka bir Çorumlu vardır! “dedi.

. Çorumluların tanışma ve kaynaşma yemeği, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı girişinde bulunan İlhan Usta Kebap Dünyası ve bahçesinde 18 Eylül 2011 Pazar Günü Saat 13:30`da verilecektir.

Edinilen bilgilere göre yemekte meşhur İskilip Dolması’nın ikram edilecek

Bu haber toplam 1559 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.