1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Çorumlular Şenliğine protokol akını
Çorumlular Şenliğine protokol akını

Çorumlular Şenliğine protokol akını

Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği tarafından Bahar Şenliği adı altında etkinlik düzenlendi. Yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği tarafından Bahar Şenliği adı altında etkinlik düzenlendi.  Yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Pilav üstü et ve ayran ikram edilen etkinlikte bölge sanatçıları Hüseyin Kağıt ve Tufan Altaş katılımcılara müzik ziyafeti çekti. Dernek Başkanı Osman Ulunç, Çorumlulara birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Atatürk Sahil Parkı'nda yapılan etkinliğe Gölbaşı Çorumlular Birliği Onursal Başkanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Tanımım ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Recep Tezcan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Çorumlular Federasyonu Genel Başkanı Hayri Çağır, Gölbaşılı Çorumluların yanı sıra, STK temsilcileri, Gölbaşılılar ile AK Partili siyasetçiler katıldı.

img_4711_878x585.jpg

BİR OLMALIYIZ

Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajları verirken “Biz Çorumlular olarak bir olmalıyız, iri olmalıyız, diri olmalıyız.” Dedi.Osman Ulunç organizasyona katkı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, Ankara Büyükşehie Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı'ya ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a teşekkür etti.

OSMAN ULUNÇ’A TEŞEKKÜR

Çorumlular Birliği Onursal Başkanı Murat Alparslan ise yaptığı konuşmada yapılan etkinlik nedeniyle Osman Ulunç ve yönetimine teşekkür ederken 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasına dikkat çekti.

SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ

Çorumlular olarak sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Alparslan, şunları kaydetti:

"Bu sorumluluk neyi gerektiriyorsa hep onu yaptık. İnşallah şimdi 16 Nisan'da ülkenin istiklali için milletin istikbali için devletin bekası için, krizlerin, kaosların, güvensizliğin, koalisyonların son bulması için ayar verilen değil ayar veren, şamar atılan değil gerektiğinde dimdik durarak herkese karşı hakkını haykırabilen bir devlet olabilmek için hep birlikte güçlü bir şekilde 'evet' diyoruz."

img_4746_878x585.jpg

16 NİSAN BİR FIRSAT DEĞİŞİKLĞİDİR

Alpaslan şu ifadeleri kullandı;

Ülkemizin, devletimizin, milletimizin sıkıntılarına sebep olan bu sistemin, daha güçlü bir devlete, daha hızlı, verimli, etkin yönetime kavuşmasına fırsat verecek değişikliği 16 Nisan’da yapmış olacağız.

img_4754_878x585.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ise konuşmasına Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in selamını ileterek başladı. Çorumluların ülkesine ve devletine her zaman bağlı olduklarını anlatan Balcı, 16 Nisan'dan yapılacak referandum için de evet çağrısı yaptı.

img_4768_878x585.jpg

KİMSEYİ DENİZE DÖKMEYECEĞİZ

Halk oylamasından "evet" çıkmasını istediklerini anlatan AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, "Çünkü soğukta insanları ısıtacağız, sıcakta denize girmeyi sağlayacağız. Kimseyi denize dökmeyeceğiz, CHP'lisi, MHP'lisi, AK Parti'lisi birlikte yaşayacağız. Bir de kötü bir haberim var. FETÖ'nün, PKK'nın kökünü kazıyacağız." diye konuştu.

ÇORUMLULAR HER DAİM ÜLKESİNİN YANINDADIR

Çorumlular Federasyonu Başkanı Hayri Çağrı da Anadolu'nun bütün insanları gibi Çorumluların da her daim ülkesinin yanında olduğunu ifade etti.

DURUAY’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ise yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verirken “Gölbaşımızın en büyük zenginliği Anadolu’nun her rengine bezenmiş olmasıdır. Biz bu renkleri, Gölbaşımızda yapacağımız her etkinlikte ortaya çıkaracağız. Bunun için beraberliğimizi hiç bozmadan hemşehrilerimizle, derneklerimizle hep kol kola olacağız.” Dedi.

img_5044_878x585.jpgimg_5069_878x585.jpgimg_4703_878x585.jpg

HÜSEYİN KAĞIT VE TUFAN ALTAŞ COŞTURDU

Konuşmaların ardından konserlere geçilirken şenliği sunuculuğu ise Park Fm’in ünlü sunucusu 06 Metin yaptı. Hüseyin Kağıt ve Tufan Altaş söyledikleri şarkılarla kalabalığı coşturdu. 

Bu haber toplam 3093 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.