1. HABERLER

  2. Çorumlulardan gövde gösterisi
Çorumlulardan gövde gösterisi

Çorumlulardan gövde gösterisi

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Milletvekili adayı Hayri Çağır Gölbaşı'nda Çorumlu hemşerileriyle bir araya geldi.

A+A-

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ve Milletvekili adayı Hayri Çağır Gölbaşı'nda Çorumlu hemşerileriyle bir araya geldi.

Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç’un düzenlediği organizasyonda yaklaşık 300 hemşerisi ile bir araya gelen Alparslan “Türkiye'nin inşası için herkes üzerine düşeni yapmalıdır.” Dedi.

ÇORUMLULAR ARTIK SÖZ SAHİBİ

Öz Mevlana’da düzenlenen yemeğe çok sayıda Çorumlu’nun yanı sıra teşkilat mensupları da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Osman Ulunç  “Bizler Çorumlular olarak dün olduğu gibi bugün de hemşerimiz Murat Alparslan’ın ve hemşerimiz Hayri Çağır’ın yanındayız. Dün dikkate alınmayan Çorumlular bugün söz sahibidir. “

ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN...

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ise yaptığı konuşmada, Türkiye’nin çok önemli bir seçime yaklaştığını ifade ederek “Önümüzdeki seçimler Türkiye için çok önemli. Siyasi istikrarsızlık nedeniyle ülkemiz zor günler geçirmektedir. 1 Kasım’da Ak Parti tek başına iktidara gelerek bu gidişe artık bir dur diyecektir. Ülkemiz için, milletimizin birliği ve beraberliği için hepimiz ortak Akıl’da yani Ak Parti’de buluşmamız gereklidir.” Diye konuştu.

HEMŞERİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Ak Parti Ankara Milletvekili Adayı Hayri Çağır ise konuşmasında 13 yıllık Ak Parti iktidarında yapılan hizmetlerden bahsederken “1 Kasım’da Ak Parti yeniden iktidar olacak ve kaos son bulacaktır. Bir Çorumlu hemşeriniz olarak sizlerden destek istiyorum.” Dedi.

VEKİL ALPARSLAN'DAN ULUNÇ'A TEŞEKKÜR

Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan ise toplantı nedeniyle Osman Ulunç’a teşekkür ederken “Çorumlu hemşerilerimiz ile bizi aynı masada buluşturan Osman beye çok teşekkür ediyorum. Bu ülke, bu millet zaman zaman sıkıntılara, zaman zaman tezgahlara tertiplere meze yapılmaya başına çorap örülmeye çalışıldı. Hamdolsun hepsini aştık. Bugünlere geldik" dedi. Alparslan, koalisyon görüşmeleri sürecinde yaşananları anlatarak, şöyle konuştu: "İşte hodri meydan gelin yönetin veya beraber yönetelim' dedik. Bu sorumluluktan kaçanları da herkesin elini vicdanına koyarak görmesi lazım. İnşallah çok kısa bir süre sonra yapılacak seçimde bu sıkıntılar aşılarak çok daha büyük güçlü bir Türkiye'nin inşası için herkes üzerine düşeni yapacaktır."

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu haber toplam 1196 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.