1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Cumhur ittifakından Başbuğ'un mezarına ziyaret
Cumhur ittifakından Başbuğ'un mezarına ziyaret

Cumhur ittifakından Başbuğ'un mezarına ziyaret

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ ile Cumhur İttifakı'nın Ankara 25 ilçe belediye başka

A+A-

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, MHP İl Başkanı Turgay Baştuğ ile Cumhur İttifakı'nın Ankara 25 ilçe belediye başkan adayıyla ve İlçe Başkanlarıyla birlikte, merhum Alparslan Türkeş’in kabri ile  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısında bulunan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na ziyarette bulunarak dua etti.  Ziyarette Gölbaşı Cumhur ittifakı adayı Ramazan Şimşek'te yer aldı.  
Burada bir açıklamada bulunan Özhaseki, “İnşallah birlikte hareket edeceğiz. İlçe-büyükşehir ayrımı olmadan, anlayış, disiplin, sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde bu birlikteliğimizi devam ettireceği.z" diye konuştu. 
15 TEMMUZ BATI'DA YAŞANSAYDI, ÇOKTAN FİLM OLURDU
MHP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret eden Özhaseki, beraberindeki heyet ile birlikte okunan duaların ardından 15 Temmuz Şehitler Anıtı'nı ziyaret etti.  15 Temmuz Şehitleri için de dua eden Özhaseki, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu: 
"15 Temmuz gecesi kimsenin unutamayacağı bir gecedir. Bu olay Batı’da herhangi bir ülkede yaşanmış olsaydı, emin olun Fransız Devrimi gibi isim yapar, onlarca film çevrilir, yüzlerce roman yazılır, buradaki yiğitlerin göstermiş olduğu kahramanlıklar, dillere destan bir şekilde anlatılırdı. Biz onların kıymetini biliyoruz, biz onları takdir ediyoruz, hiçbir gün unutmayacağız, kimseye de unutturmayacağız."
BÜYÜKŞEHİR İLÇE ÇATIŞMASI OLMAYACAK
Özhaseki, Cumhur İttifakı'nın bu ziyarette olduğu gibi her durumda birlikte hareket ettiğini vurgulayarak, "İlçe belediye başkan adaylarımızla bu bilinç ve beraberlik içinde yol alacağız. Her adayımız kendi alanlarında uzmanlaşmış, hizmeti seven, bu millete fedakarlık duygusuyla, şehrimizi geleceğe taşıyacak olan arkadaşlarımız. Bizde büyükşehir - ilçe belediyesi ayrımı, çatışması olmayacak. Biliyoruz ki çatışmadan, orada yaşayan vatandaş zarar görüyor. Bir hizmet yapılmadığı zaman ilçe büyükşehiri, büyükşehir de ilçeyi adres gösteriyor. Herkes suçu birbirinin üzerine atıyor.” diye konuştu. 

HİZMET ANLAYIŞIMIZDA PARTİ AYRI OLMAYACAK
Öte yandan bir gazetecinin “Seçimlerin ardından kazanan kişi başka bir partiden olsa da bu anlayış geçerli olacak mı?” sorusu üzerine Özhaseki, “Ben bir anlayışı izah etmeye çalışıyorum. Bizim belediyecilik anlayışımızda o partili, bu partili olmaz. Biz bu kadar çalışkan arkadaşları aday gösterdik. Allah’ın izniyle bizler bunu sonuna kadar devam ettiririz, arkadaşlarımızla kazanırız ve hep birlikte devam ederiz. Ama vatandaşın takdiri başka türlü olursa da saygı duymak bize düşer.” cevabını verdi.

Bu haber toplam 2470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.