1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Cumhur, tek yürek tek yumruk
Cumhur, tek yürek tek yumruk

Cumhur, tek yürek tek yumruk

31 Mart mahalli idareler seçimleri için yoğun bir kampanya dönemi sona ererken Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

A+A-

 

Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı, 31 Mart mahalli idareler seçimleri için tek yürek tek yumruk oldu.

Yoğun kampanya döneminde birlik ve beraberlik mesajlarını sürekli vurgulayan Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı’mız karar verip seçildiğimizde de hiçbir ayrım yapmayacağız, herkese eşit hizmet yapacağız” dedi.

Devam eden seçim kampanyası dönemiyle ilgili değerlendirmede bulunan Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, şunları söyledi:

ÖRNEK BİR SEÇİM KAMPANYASI

“Gölbaşı’mız örnek bir seçim kampanyası dönemini geride bırakıyor. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini verdik.

Bugüne kadar sakin, Gölbaşı’mıza yakışır, birbirine saygılı bir süreç geçirdik. İnşallah seçimleri de aynı şekilde tamamlayacağız.

HERKESE EŞİT HİZMET

31 Mart akşamı kıymetli Gölbaşılı hemşehrilerimiz teveccühüyle seçildiğimizde herkese ve her kesime eşit hizmet için seferber olacağız. Gölbaşı Belediyesi’nin kapıları herkese açık olacak ve hiçbir ayrım yapmadan Gölbaşı’mıza hizmet için seferber olacağız.

Buradan bir kez daha Gölbaşılı hemşehrilerimize çağrıda bulunmak istiyorum. Gelin; bir değil biz değil hep beraber olalım. Gelin; daha gelişen, daha güzelleşen ve daha yaşanabilir bir Gölbaşı için seferber olalım diyorum.”

Bu haber toplam 3225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.