1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan: “7. Olağan Büyük Kongre sürecini sonbaharda başlatacağız.“
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “7. Olağan Büyük Kongre sürecini sonbaharda başlatacağız.“

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “7. Olağan Büyük Kongre sürecini sonbaharda başlatacağız.“

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda sonbahar ayında kongre sürecinin başlayacağını duyurdu.

A+A-

Erdoğan partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle: 

"HERKESE ULAŞMANIZI İSTİYORUM"

Her müessese gibi siyaset ve partiler de insanla var olur, insanla yürür. Öncelikle AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her kardeşime şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Türkiye'nin partisidir. Tüm teşkilat yöneticilerimize ve il başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden şehirlerinize döner dönmez 2001 yılından bu yana partinizde görev almış her kardeşinize ulaşmanızı istiyorum. Gönüllerini almanızı, sıkıntılarına çözüm aramanızı, irtibatı kesmemenizi talep ediyorum. Meclis tatile girdiğine göre, milletvekillerimizin faaliyetlerini bu doğrultuda yapmamız gerekiyor. Vaktimizin büyük bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. AK Parti sırça köşklerde siyaset yapan, halka tepeden bakan siyasetçilerin yeri değildir. Kendinde hamallığını üstlendiğimiz yükü taşıma mecali bulamayanlar bayrağı arkadaşına bırakmalıdır.

AK PARTİ'DE KONGRE SÜRECİ: Sonbaharda başlatacağız.

Bu haber toplam 3007 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.