1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Daha temiz bir Gölbaşı için belediye teyakkuzda
Daha temiz bir Gölbaşı için belediye teyakkuzda

Daha temiz bir Gölbaşı için belediye teyakkuzda

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, hedeflerinin daha temiz bir Gölbaşı’nda yaşamak olduğunu söyledi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, hedeflerinin daha temiz bir Gölbaşı’nda yaşamak olduğunu belirterek, "İlçemizin her noktasında hijyen ve temizliği sağlamak için aralıksız çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Gölbaşı Belediyesi ‘nin temizlik personelleri, Gölbaşı’nı daha temiz yapmak için gece gündüz demeden çalışıyor.  Temizlik hizmetinin belediyelerin asli görevi olduğunu belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçe temizliğinin öncelikli hizmet olduğunu söyledi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Duruay” Belediyemiz, temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İlçede yoğun bir temizlik seferberliği başlattık. Ekiplerimiz, ilçemizi köşe bucak gözden geçirip temizliyor. Yaşadığımız şehir hepimizin. Bir şehri temizlemek için önce sokağımızı temizlemeliyiz. Çocuklarımıza temizlik bilincini aşılamalıyız. Temizlemek belediyelerin asli görevidir. Temiz tutmanın kuralı kirletmemektir. Kirletmeme kültürünü öğrenmemiz lazım. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstermeleri. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve sağlıklı bir ilçe ortamı sunabilmektir.”dedi.

Bu haber toplam 1578 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.