1. HABERLER

  2. Daha temiz bir Gölbaşı için bir araya geldiler
Daha temiz bir Gölbaşı için bir araya geldiler

Daha temiz bir Gölbaşı için bir araya geldiler

Gölbaşı Belediyesi’nce ilçede faaliyet gösteren hafriyatçılara yönelik toplantı düzenlendi.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nce ilçede faaliyet gösteren hafriyatçılara yönelik toplantı düzenlendi.

Belediyemeclis toplantı salonunda yapılan toplantıda Zabıta Müdürü Murat Balçık,  hafriyat yönetmeliği ve bu yönetmelik kapsamında uyulması gereken kurallar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Zabıta Müdürü Murat Balçık, toplantıda yaptığı konuşmada, inşaat sektöründe sürekli bir hareketlilik yaşandığını vurgulayarak, bu hareketliliğin kentte kirliliğe neden olmaması için çalışma yürütülmesi gerektiğine işaret etti.

HAFRİYATÇILARDAN DESTEK İSTİYORUZ
Bu konuda hafriyatçılardan destek beklediklerini anlatan Balçık "Sektörün daha düzenli bir hale gelmesi için çalışmaların hoşgörü ve karşılıklı saygı çerçevesinde yürütülmesi gerekiyor. Biz herkesin çalışmasını, ekmek kazanmasını istiyoruz. Bizim için önemli olan, herşeyin ilçe halkının yararına uygun olarak gerçekleşmesidir" dedi.

BU İŞİ TATLILIKLA ÇÖZELİM

Balçık sözlerini şöyle sürdürdü;

Biz belediye olarak sizlerle karşılıklı görüşmelerimiz sonrasında bu işi tatlılıkla çözeceğimize inanıyorum. İkazlarımız sonrasında halen daha bizim gösterdiğimiz yer dışında farklı bir yere hafriyatını bırakanları tespit edersek haklarında yasal işlemler başlatacağız. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın bu konuda duyarlı olmalarını önemle rica ediyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 2315 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.