1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Darbecilerin verdiği hasar onarılıyor
Darbecilerin verdiği hasar onarılıyor

Darbecilerin verdiği hasar onarılıyor

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbecilerinin bombalarla, tanklarla, kurşunlarla yüzlerce kişiyi katlettiği darbe girişiminin kentte bıraktığı hasar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gideriliyor. Günlerdir “demokrasi nöbeti”ne ev sahipliği yapan

A+A-

 Büyükşehir Belediyesi birimleri, darbecilerin kente verdiği hasarı gideriyor, hayatın normal akışına dönmesini hızlandırıyor.

         Ekipler, caddelerinde darbecilerin tanklarıyla insanları ve araçları hiç acımadan ezdiği Başkent’te, TBMM, Genelkurmay Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Ankara Emniyet Müdürlüğü gibi yerlerde de darbecilerin verdiği hasarları ortadan kaldırıyor.

         Bombalarla sarsılan Başkent’te yol, kaldırım, refüj, alt ve üst geçit, oto korkuluk, kanal, bariyer, mantar, duba, cadde ve sokak aydınlatmaları gibi kent unsurlarındaki hasarları gideren ekipler, kullanılmaz hale gelen kent mobilyalarının yerine de yenilerini koyuyor.  

        

-KIZILAY’DA 24 SAAT TEMİZLİK

         Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekipleri,

günlerdir darbecilere karşı “Demokrasi Nöbeti” tutan Ankaralılara ev sahipliği yapan Kızılay Meydanı’nda da 24 saat temizlik yapıyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in çağrısıyla her gün Kızılay Meydanı’nda toplanan on binlerce Başkentli'nin saatler süren “Demokrasi Nöbeti”nin ardından, Kent Estetiği Dairesi temizlik ekipleri, temizlik araçlarıyla meydanda biriken çöpleri topluyor, sabah saatlerinde de yaya bölgelerinde süpürme ve sulu temizlik yapıyor.

Bu haber toplam 1739 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.