1. HABERLER

  2. Darüşşifa ilk mezunlarını verdi
Darüşşifa ilk mezunlarını verdi

Darüşşifa ilk mezunlarını verdi

Darüşşifa Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlenen törenle ilk mezunlarını verdi.

A+A-

Sağlık camiasına ara eleman yetiştirmek ve bu alanda önemli bir açığı gidermek amacıyla 2012 yılında Eğitimci-Yazar ve Sağlık uzmanı Davut Karagöz ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ortaklığında  hizmete giren  Özel Darüşşifa Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk mezuniyet törenini gerçekleştirdi.  Gölbaşı Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda düzenlenen muhteşem törenle 210 öğrenci mezun olmanın heyecanını yaşadı.

Programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı,  Gölbaşı Müftüsü Adem Karakelebek, Gölbaşı Nüfus Müdürü Birgül Doğanay, Darüşşifa Eğitim Kurumları yöneticileri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

dsc_0074.jpg

YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN

Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nun hınca hınç dolduğu mezuniyet töreninde konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, eğitim alanında yapılan yatırımların önemine değinerek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştirmek adına Gölbaşı’na eğitim alanında yatırım yapan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a, ortaklarına ve değerli yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi. Mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyen Başkan Duruay, “Biz bu ülkeyi sizler için emanet aldık, elimizden geldiği kadar hizmet edip sizlere teslim edeceğiz. Sizler de bu emaneti sizlerden sonraki genç nesillere teslim edeceksiniz. Allah hizmet yolunda yolunuzu ve bahtınızı açık etsin” diye konuştu.

HAKLI GURUR

Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan da Darüşşifa Eğitim Kurumları olarak 4 yılın ardından ilk mezunlarını vermenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Sizin gibi pırıl pırıl gençlerle Darüşşifa çatısı altında 4 yıl beraber olup sizleri bugün mezun olarak görmekten şeref duyuyorum” dedi. Gençlere nasihatlerde de bulunan Başkan Karaaslan, “Sizlerden istediğimiz, Türkiyemizin neresinde görev alırsanız alın, bu şerefli mesleğe, şanlı bayrağımıza, cennet vatanımıza hep beraber sahip çıkmanızdır. Sizlerden parmakla gösterilen gençler olmanızı istiyoruz” dedi. 4 yıllık eğitim sürecinin ardından mezun olan öğrencileri tebrik eden Karaaaslan, mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

 

dsc_0500.jpg

Yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerle devam eden törende, Seğmen ekibinin ve Polatlı Darüşşifa eğitim kurumları halk oyunları ekibinin gösterileri beğeni ile izlendi.

Halk oyunları gösterilerinin ardından 2015-2016 Eğitim öğretim yılını okul birincisi olarak tamamlayan Fatma Nur Uyar, okul kütüğüne isminin yazılı olduğu plakayı çakan ilk öğrenci oldu. Törende alkışlar arasında kürsüye gelen okul birincisi Fatmanur Uyar, Darüşşifa Gölbaşı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde okumaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu başarısında yanında olan ailesine ve kendisini yetiştiren öğretmenlerine teşekkür etti.  Mezuniyet töreninde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve kendi bölümlerinde birinci olan öğrencilere de plaketleri takdim edildi

 

dsc_0046.jpg

Bayrak-flama devir teslim töreninin ardından 4 yıllık eğitim-öğretim sürecini tamamlayan ve sahneye çağrılan öğrencilere protokol tarafından  diplomaları verildi. Darüşşifa Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve okul yöneticileri tarafından hazırlanan kısa film gösterimi beğeni ile izlenirken, program sonunda öğrenciler hep birlikte havaya kep atarak mezun olmanın sevincini yaşadı.

dsc_0570.jpg

İlk mezunlarını veren Darüşşifa Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bu mutlu günlerini; hem öğretmenleri ile hem de aileleri birlikte doyasıya yaşadı.

dsc_0239.jpg

 

Bu haber toplam 3248 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.