1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Davanı sattın diyen kişi yoğun bakımda
Davanı sattın diyen kişi yoğun bakımda

Davanı sattın diyen kişi yoğun bakımda

Davanı sattın diyen kişi yoğun bakımda

A+A-

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın Ankara'da katıldığı programda, bir kişinin 'Davanı sattın' demesi üzerine olaylar çıktı. Yavaş'ın adamları tarafından dayak yiyen A.Y'nin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

CHP'nin Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, bugün İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği toplantı sırasında olaylar çıktı.

Mansur Yavaş'ı protesto etmek isteyen vatandaşı, CHP'lilere karşı salondaki duyarlı vatandaşlar linç edilmekten kurtarmak istedi. Bunun üzerine CHP taraftarlar salondaki duyarlı vatandaşlara saldırarak arbedenin daha büyümesine neden oldu.

Yavaş'ın Ankara ile ilgili projelerini açıkladığı sırada toplantıya katılan bir kişi Yavaş'a 'Beypazarı'nı ağzına alma davanı sattın' demesi üzerine bir anda salonun tansiyonu yükseldi. CHP Ankara il teşkilatı ve Yavaş'ın adamları tarafından A.Y'yi tekme tokat saldırıya uğradı.

Bir anda onlarca kişinin arasında kalan A.Y aldığı darbeler sonucu bilincini kaybetti.

Yerde olmasına ve bilincinin kapalı olmasına rağmen öfkeli kalabalığın darbelerinden kurtulamayan A.Y çevreden yetişen vatandaşların yoğun çabaları sonucu yoldan geçen bir araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

Hayati tehlikesi devam eden A.Y'nin şu an yoğun bakımda tedavisi sürüyor.



Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.