1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demba Ba bitmiş
Demba Ba bitmiş

Demba Ba bitmiş

Senegalli golcüyle anlaşma sağlandı. Aysal, 20 ya da 21 Haziran'da imza attıracak.

A+A-

Dört yıl sonra mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi için transferde büyük oynamaya karar veren Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın Demba Ba rüyası gerçek oluyor. Danışmanı Bülent Tulun'u geçen hafta İngiltere'ye yollayan ve Senagalli forvetin maliyetini masaya yatıran Ünal Aysal'ın geçen sezon Forlan ve Reyes transferlerinde yaşadığı sıkıntının ardından bu kez kapalı kapılar ardında işin bitmesini istediği öğrenildi. Newcastle United ile masaya oturan Bülent Tulun'un bu görüşme öncesinde Demba Ba'nın menajeriyle bir araya geldiği ve oyuncuya yıllık 3 milyon 500 bin Euro teklif ettiği öğrenildi. İngiltere'deki ağır vergiler yüzünden, Türkiye'den gelen bu teklifi çok cazip bulan Demba Ba'nın transfer için yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Galatasaray kulislerinde, Ünal Aysal'ın Demba Ba'ya 20 ya da 21 Haziran'da TT Arena'da sarı-kırmızılı formayı giydireceği konuşuluyor.

FLORYA TURUNDA

Galatasaray'ın Gaziantepspor'dan renklerine bağladığı Kamerunlu savunma oyuncusu Dany Achille Nounkeu Tchounkeu dün menajeri ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezdi. 26 yaşındaki futbolcu daha sonra yönetici Abdurrahim Albayrak'ı ofisinde ziyaret etti.

HAMİT ADIM ATMIYOR

Galatasaray ile Hamit Altıntop arasında yaşanan menajer Reza Fazeli problemi, sarı-kırmızılı kulübü transferden vazgeçme noktasına getirdi. Galatasaray yönetiminin Hamit'in transferi için 500 bin Euro ekstra komisyon isteyen İranlı menajerin bu talebine olumsuz yanıt verdiği, milli oyuncuya da "Menajerin ile olan sorununu çöz ve bizimle öyle masaya otur" mesajını yolladığı öğrenildi. Uzun yıllardır Reza Fazeli ile çalışan Hamit'in adım atmaması transferi zora sokuyor.

Galatasaray yönetimi, yeni sezonda kadroya yapılacak takviyeler için çalışmalarını sürdürürken, Fatih Terim'in yeni sezonda düşünmediği isimler için de gelen teklifleri değerlendiriyor. Necati Ateş'in transferinde Antalyaspor'a sezon sonunda verilecek isim için adaylardan biri olan Yekta Kurtuluş'a Gaziantepspor'un da talip olduğu ve sarı-kırmızılı yönetimin bu sezon tek imzayı attırdığı Dany'i aldığı kırmızı-siyahlı ekibe bu transfer için olumlu yanıt vereceği öğrenildi.

 

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.