1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Demirci GÖL-DER Başkanlığı’na yeniden aday olacağını açıkladı.
Demirci GÖL-DER Başkanlığı’na yeniden aday olacağını açıkladı.

Demirci GÖL-DER Başkanlığı’na yeniden aday olacağını açıkladı.

Demirci GÖL-DER Başkanlığı’na yeniden aday olacağını açıkladı.

A+A-

14 Eylül’de yapılacak olan GÖL-DER Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Gürsel Demirci yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladı.

Göreve geldikleri günden bugüne kadar barıştan, dostluktan ve saygıdan yana olduklarını belirten Demirci, "Gölbaşı’nda gerçekleştirilen birçok projeye GÖL-DER’in katkısı olmuştur" dedi.

Demirci yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

Asli görevimiz Gölbaşı’na katkı sağlamak

14 Eylül 2018 tarihinde yapılacak olan genel kurulda GÖL-DER Başkanlığına yeniden adayım. Göreve geldiğimiz 2014 yılından itibaren Gölbaşı’nda ki misyonumuz barıştan, dostluktan ve saygıdan yana oldu. Gölbaşı’nda ne yazık ki sorumluluk almak sürekli eleştirilmek için hazır olmak demektir. Sık sık Gölbaşı’nda ki bazı olaylara GÖL-DER üzerinden göndermeler olmuştur. GÖL-DER tartışma ortamına çekilmek istenmiştir. Sosyal aktiviteler düzenlemediğimiz için eleştirenler olmuştur. Dernek olarak asli görevimiz Gölbaşı’nın kalkınmasına katkı sağlamaktır.

Projelerde GÖL-DER’in katkısı var…

Bizi eleştirenlerin bilmediği bir şey var. Şuanda Gölbaşı’nda hayata geçirilen büyük projelere GÖL-DER’in katkı sağladığını ve sürekli takipçisi olduğunu görmek istemediler. Bizi sürekli tartışma ortamına çekmeye çalıştılar. Girmedik, eksiklikleri yanlışları her zaman ikili diyaloglar ile çözmeye çalıştık. Kişileri kurumları yıpratmak ve karalamak için arkadan konuşmadık. Hep yapıcı ve uzlaşmacı olduk. Çünkü biz Gölbaşı’nın geçmişini biliyoruz.

Katkı sağlamaya devam edeceğiz

Geldiğimiz noktayı yeterli görmüyoruz. Gölbaşı’nı daha ileri taşımak için Gölbaşı’na katma değer sağlayan bütün çalışmalara katkı sağlamaya, sahip çıkmaya ve proje üretmeye bunları yetkililer ile yüz yüze görüşmeye devam edeceğiz.

Görev alanlarını bilsinler

Sosyal medya üzerinden kurumları ve şahısları eleştirmeyeceğiz. Eleştirenlere de yanlış yaptıklarını belirtmek isterim. Siyasetçiler ve STK’lar görev alanlarını bilsin. Çalışmalarını o şekilde sürdürsün.

Bu haber toplam 2138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.