1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demirel: Galatasaray'a 35 dakikamız yetti
Demirel: Galatasaray'a 35 dakikamız yetti

Demirel: Galatasaray'a 35 dakikamız yetti

Volkan Demirel, derbi maçta ilk 35 dakikalık sürede G.Saray'ı zor durumda bıraktıklarını söyledi.

A+A-

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, hedeflerinden şaşmadıklarını, ligde ve kupada şampiyonluğu kovalayacak güce sahip olduklarını ifade etti. Volkan, ayrıca derbi maçta ilk 35 dakikalık sürede G.Saray'ı zor durumda bıraktıklarını savunarak, "Farkın artmasını istediğimiz için maç o hale geldi." diye konuştu.
Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Süper Lig'de Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak puan yitirdikleri maçtan sonra hedeflerinden şaşmadıklarını, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu kovalayacak güce sahip olduklarını kaydetti. Radyo Fenerbahçe'ye konuşan Volkan, özellikle Galatasaray derbisi hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

"35 DAKİKAMIZ YETTİ"

Her kötü şeyden sonra Fenerbahçe'nin üzerine gelindiğini anlatan tecrübeli oyuncu, derbi maçtan sonra da aynı şeylerin yaşandığını savunarak, ''Herkes Fenerbahçe'nin ne yapacağını ne edeceğini bekledi. Derbide berabere kaldığımız için yolumuzdan veya hedefimizden şaşmadık. Evet 2-2 biten bir maç var. Çok güzel başladığımız maçta ilk 15 dakikada 2-0 yaptık. İnanın bana, ben de dahil bütün takım arkadaşlarım farkın çoğalmasını istediğimiz için maç o duruma geldi. Biraz daha kontrollü oynasaydık, bu maçın böyle bitmeyeceğini herkes biliyor.'' diye konuştu. Galatasaray karşısında 35 dakikalık sürede Fenerbahçe'nin neler yapabileceğini gösterdiklerini kaydeden Volkan şöyle devam etti: ''Bugün bakıldığında Galatasaray için, 'Türkiye liginin kralı' deniliyor oynadığı futbolla. Ama Galatasaray'ın da ne durumlara düşebileceğini ilk 35 dakikada gösterdik. Bizden üstün oynadıklarına katılmıyorum. Kalede olan, yaşayan benim. Sadece son dakikada yaşadığımız direkten dönen topla beraber bir pozisyonları var."

Sarı-Kırmızılı ekiple aralarında 9 puanlık fark bulunduğunu hatırlatan milli kaleci, ''Lig normal şartlarda olsaydı play-off olmayacaktı, 'biz şampiyonduk' diyen Galatasaraylılar da var. Normal şartlar olsaydı böyle bir şey olmayacaktı. Bizim takımımızdan da ona bakarsanız 4-5 tane futbolcu gitti. Bizim şu an pozisyonumuza bakın, hem ligi hem de kupayı kovalayacak kadar kuvvetli bir takımız.'' ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1353 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.