1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Derbi sonrası Erdoğan'dan Terim'e telefon
Derbi sonrası Erdoğan'dan Terim'e telefon

Derbi sonrası Erdoğan'dan Terim'e telefon

Derbide kaşı açılan Terim'e Erdoğan jesti: HOCAM İYİ MİSİN

A+A-

Merak ettim bir şeyin var mı

Erdoğan, F.Bahçe maçında tribünden atılan bir maddeyle kaşı açılan İmparator'a, sağlıkdurumunu sorup, 'Geçmiş olsun' dedi

Akşam'dan Adil Demirçubuk'un haberine göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan G.Saray'ın başarılı hocası Fatih Terim'e geçmiş olsun telefonu... Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbi maçta atılan bir madde nedeniyle kaşı kanayan İmparator'a, karşılaşma sonrası Erdoğan'dan sürpriz ve anlamlı birtelefon geldi.

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

F.BAHÇELİ taraftarların attığı madde yüzünden gözünün hemen üzerine darbe alan Fatih Hoca'yıtelefonla arayan Erdoğan, 'Geçmiş olsun hocam. Bir şeyin var mı? Çok merak ettim' derken Terim de Başbakan'a, 'Sağolun, ilginiz için çok teşekkür ederim. Sorun yok' karşılığını verdi.

FUTBOLUN CANI ACIMASIN

KONUŞMANIN sonraki bölümünde Erdoğan'ın takımın oynadığı güzel futbol ve 2-0'dan 2-2'yi yakalamaları nedeniyle Terim'i kutladığı da öğrenildi. Erdoğan'ın 'G.Saray'ı tebrik ederim. Kadıköy'de iyi futbol oynadınız' dediği belirtildi.
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan'ın sürpriz telefonu ile talihsiz olayın üzüntüsünü iyice atan Fatih Terim, maç sonu basın toplantısında ise, 'Bizim canımız acıyabilir ama futbolun canı acımasın' diyerek, literatüre geçecek bir söz söylemişti.

NE OLDUĞUNU HATIRLAMIYOR

BİLİNDİĞİ üzere Fatih Terim'e, Elmander'in attığı birinci golden sonra kulübede yaşanan sevinç gösterisi sırasında, tribünden yabancı bir madde atılmış ve kaşında açılma meydana gelmişti. Terim'in, kendisine atılan maddenin ne olduğunu hatırlamadığı öğrenildi.
TAKIM doktorunun 'kanayan yeri bantla kapatalım' tavsiyesini derbinin sıcak atmosferinde reddeden Terim, 90 dakikanın ardından kaşına bant atılmasını kabul etti. Basın toplantısına bu şekilde çıkan Fatih Terim'in kaşındaki açılmanın daha sonra büyüdüğü, ancak tedavi ile düzeldiği belirtildi. Kadıköy'deki maçta G.Saray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'ın alnı da atılan bir maddenin isabet etmesi sonucu açılmıştı.

Büyük maçların imparatoru

Normal sezonu birinci sırada bitirmeyi garantileyen G.Saray, Trabzonspor'la son karşılaşmasını henüz oynamamış olmasına rağmen, şimdiden büyük maçların şampiyonu oldu. Fatih Terim'li Cim-Bom, bu sezon F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon ile yaptığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak hiç yenilmedi ve 11 puan topladı. F.Bahçe, 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederek, 8 puan kazandı. Büyük maçları bitiren Beşiktaş, 6 mücadelenin sadece 1'inde galip gelirken, 2 beraberlik, 3 yenilgi aldı ve 6 puan topladı. Trabzonspor ise, 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 mağlubiyetle 3 puanın sahibi olabildi.

9 puanlık fark tarihte yok

FATİH Terim'li G.Saray, bir ilke imza attı. Cim-Bom, Süper Lig'in 18 takımla oynanmaya başlandığı 1994-95 sezonundan bu yana, bitime 3 hafta kala lig ikincisine 9 puan fark atan ilk lider oldu. İmparator, Cim-Bom'daki ilk görev döneminde, 1999-2000 sezonunun 31. haftasında lig ikincisi F.Bahçe'ye 6 puan fark atmıştı. Ondan sonra hiçbir lider bu farkı bile yakalayamadı.

Bu haber toplam 1713 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.