1. HABERLER

  2. Devlet destekli projenin yapımına devam
Devlet destekli projenin yapımına devam

Devlet destekli projenin yapımına devam

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’nün 1 milyon TL maddi destek sağladığı ‘’Cephe Yenileme projesinin 3. Etabının’’ yapımına başlandı.

A+A-

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’nün 1 milyon TL maddi destek sağladığı ‘’Cephe Yenileme projesinin 3. Etabının’’ yapımına başlandı.

Gölbaşı Belediyesi, Cephe Yenileme Projesi’ne kaldığı yerden devam ederek projenin 3. Etabını kısa zaman içerisinde uygulanmaya başladı. “Cephe Yenileme 3.Etap Projesi’  kapsamında ilk olarak ilçenin kamu binalarından olan Kaymakamlık ve Adliye binalarının dış cephe yenilenmesine başlandı. Kamu binalarının dış cepheleri yenilenmesi kapsamında Kaymakamlık binasının 2535 metrekare, Adliye binasının 2568 metrekare dış cephesi yenilenecek. Proje kapsamında enerji tasarrufu sağlamak amacıyla binalara mantolama uygulaması da yapılarak binaların cephelerinde yüzde 30’a varan enerji tasarrufu sağlanacak.

‘’PROJELERE DEVAM’’

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay Proje için şunları söyledi; ‘’Cephe Yenileme Projesi kaldığı yerden devam edecek ve Cephe yenileme projesi 3. etabına şuan itibariyle ilçemizin Kamu binalarından başladık. Projemiz sırasıyla Ankara caddesinin Cumhuriyet Caddesi ile kesiştiği noktadan başlayarak, Cemal Gürsel Caddesine kadar bulunan 37 binanın dış cephesi yenilenecektir.’’ dedi.  

BAKANLIK 1 MİLYON LİRALIK DESTEK VERMİŞTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü) ile Gölbaşı Belediye Başkanlığı arasında Gölbaşı Cephe Yenileme 3. Etap Projesi için 2014 yılında KDV dahil 1.000.000,00 TL bedelli mali katkı protokol yaptı. Geçtiğimiz günlerde ihale edilen Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü 1 milyon TL maddi destek sağladığı Cephe Yenileme 3. Etap projesinin yapımına başlandı.

 

Bu haber toplam 2768 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.