1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dilmen: Şampiyon yüzde 70 G.Saray
Dilmen: Şampiyon yüzde 70 G.Saray

Dilmen: Şampiyon yüzde 70 G.Saray

Rıdvan Dilmen, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyon adaylarını açıkladı.

A+A-

Rıdvan Dilmen, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyon adaylarını açıkladı. Dilmen'e göre yüzde 70 Galatasaray, yüzde 30 Fenerbahçe şampiyon...

NTVSPOR yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 berabere biten Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından ligin nabzını tuttu.

ŞAMPİYON YÜZDE 70 GALATASARAY

Yüzde Yüz Futbol'da şampiyonluk ihtimallerini yorumladı ve mutlu sona Galatasaray ya da Fenerbahçe'nin ulaşacağını iddia etti. Beşiktaş ve Trabzonspor'a şans tanımayan Dilmen, "Şampiyon yüzde 70 Galatasaray, yüzde 30 Fenerbahçe olur" dedi.

Rıdvan Dilmen'in sözleri şöyle:

Ben birincilik şansının Trabzonspor ile Beşiktaş'ta olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Play-off bitiminde yüzde 70 Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum. Yüzde 30 da Fenerbahçe'nin birinciliğe şansı var. Ama ikincilik şansı için Fenerbahçe'nin yüzde 50, Trabzonspor ile Beşiktaş'ın da yüzde 25 olarak görüyorum. Trabzonspor ile Beşiktaş'ın ilk amacının ikincilik olduğunu söyleyebilirim. Puanları da zaten onu söylüyor.

“TERİM REHAVET GETİRDİ”

Yalnız Fatih Terim'in geçen haftaki açıklamasının da biraz takımı etkilediğini düşünüyorum, özellikle kupa ve lig maçında. 'Şampiyon oyuncularımı kutlarım' demek çok tehlikeli. Ne kadar tecrübeli takım olursanız olun, bir rehavet getirmemesi mümkün değil..."

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.