1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Dinocan görücüye çıktı
Dinocan görücüye çıktı

Dinocan görücüye çıktı

Büyükşehir Belediyesi, Ankapark’ın tanıtımı için Çiftlik Kavşağı’nda bu kez de Dinozor’un daha büyüğü “Dinocan”ı yerleştirerek, görücüye çıkardı.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi, Ankapark’ın tanıtımı için Çiftlik Kavşağı’nda bu kez de Dinozor’un daha büyüğü “Dinocan”ı yerleştirerek, görücüye çıkardı.

Başkent turizmine can katacak, eğlencenin, adrenalinin ve yeşiller içinde zaman geçirmek isteyenlerin tek adresi olacak, dünyanın en büyük temaparkı Ankapark’ın içeriğine ilişkin  sinyallerin verilmesine devam ediliyor.  

Ankapark’ın tanıtımı için Atatürk Orman Çiftliği Kavşağı’na ilk olarak dev Otorobot heykeli yerleştiren Büyükşehir Belediyesi, reklam amacının kat ve kat fazla bir şekilde başarıya ulaşmasının ardından, Otorobot’u kaldırarak yerine 3 metre yüksekliğinde ve 10 metre uzunluğundaki T-Rex isimli dinozor heykelini yerleştirmişti.

 

-ŞİMDİ DE 15 METRELİK DİNOCAN

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği, fotoğraflar çektirdiği, televizyon kanallarının canlı yayınlarla verdiği bu tanıtım figürlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi, şimdi de dinozorun daha büyüğü Dinocan ile Ankapark’ın tanıtımına devam ediyor.

Dinozor’un kaldırılmasının ardından,  yine Ankapark içerisinde yer alacak 15 metre yüksekliğinde ve 12,5 metre uzunluğundaki “brachiosaurus” cinsindeki “Dinocan” isimli dinozoru Çiftlik Kavşağı’na yerleştirdiklerini kaydeden Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, bu dinozorun da hareketli olduğunu belirterek, Ankapark’ın tanıtımı için yerleştirilen bu figürlerin, belirli sürelerde değiştirilmeye devam edileceğini belirttiler.

Bu haber toplam 3041 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.