1. HABERLER

  2. Duruay, belediye personeliyle tanıştı
Duruay, belediye personeliyle tanıştı

Duruay, belediye personeliyle tanıştı

Belediye personelini ofislerinde ziyaret ederek tek tek kucaklaşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, personele birer gül ve çikolata hediye etti.

A+A-

Belediye personelini ofislerinde ziyaret ederek tek tek kucaklaşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, personele birer gül ve çikolata hediye etti.

 Gölbaşı Belediyesi’nde çalışan personeller, mesaiye başladıkları ilk saatlerde Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından ziyaret edildi. Seçimleri kazanarak belediye başkanlığı görevine gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, görevinin ikinci haftasında belediye personelini çalışma ofislerinde ziyaret etti. Belediye personeli ile kucaklaşan Başkan Duruay, personele gül ve çikolata verip, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Belediye binasında bulunan çalışanlar ile tek tek el sıkışan ve kucaklaşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, çalışanlara gül ve çikolata verip, “Biz Gölbaşı Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin bireyleri olarak hepimizin görevleri var. Bunları yerine getirirken birbirimizle olan ilişkilerimizi güçlü tutmalı ve hep bir arada olmalıyız. Belediye başkanı olarak makam kapım sizler için sonuna kadar açık olacak. Ne zaman isterseniz gelebilir; sorunlarınızı, isteklerinizi iletebilirsiniz. Çalışmalarınız için hepinize kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Gölbaşı Belediye personeli de Başkan Fatih Duyruay’ın ziyaretinden duydukları mutluluğu belirterek, “Başkanımızın ziyareti bizi mutlu etti. Kendisinin bize karşı yaklaşımı ve iletişime açık oluşundan çok memnunuz. Ziyareti için çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu haber toplam 1837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.