1. HABERLER

  2. Duruay: Bu vicdan mı?
Duruay: Bu vicdan mı?

Duruay: Bu vicdan mı?

Ak Parti'de "ihraç" kaosu yaşanıyor. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın 3 yönetim kurulu üyesini yönetim dışı bırakması, Ak Parti'de tartışmalara neden oldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, isim vermeden Osman Karaaslan'ı sert sözlerle eleşti

A+A-

Ak Parti'de "ihraç" kaosu yaşanıyor. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın 3 yönetim kurulu üyesini yönetim dışı bırakması, Ak Parti'de tartışmalara neden oldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, isim vermeden Osman Karaaslan'ı sert sözlerle eleştirdi.

Partisinin Ağustos ayı danışma toplantısına katılan Başkan Duruay, İlçe Başkanı Osman Karaaslan'ın konuşmasında yaptığı birlik-beraberlik vurgusuna gönderme yaparken " Bir insan Ak Parti'ye hizmet ediyor ve bunlar Ak Parti'nin dışına atılıyorsa, bu vicdanlık değildir." dedi.

Duruay, şu ifadeleri kullandı;

7 Haziran genel seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Duruay şu ifadeleri kullandı;

BİZ DERSİMİZİ ALDIK AMA...

Seçim sonrası Genel merkezimizden, ilçe teşkilatlarına kadar hepimiz dersimizi aldık. Demek ki insanlarımız bize oy vermek zorunda değil. Hizmetse biz hizmetin en iyisini yaptık. 13 senede ülkenin geldiği noktaya bir bakın.

BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLAYABİYOR MUYUZ?

Ama biz bunlardan gerçekten ders çıkartmamız ve vicdanımızla birlikte bunu gündemimize almamız lazım. Gerçekten çalıştık mı? Ben inanıyorum ki, herkes çalıştı. Ama seçimlerden sonra biz dersimizi aldık mı? Biraz önce birlik beraberlikten bahsedildi.  Gerçekten biz bunu sağlayabiliyoruz mu? Sağlanıp sağlanmadığını da hepinizin vicdanlarına bırakıyorum.

DEMEK Kİ DERS ÇIKARTMAMIŞIZ

Vicdanın rahat olması lazım. Bir insan Ak Parti'ye hizmet ediyor ve bunlar Ak Parti'nin dışına atılıyorsa, bu vicdanlık değildir. Biz bir tane oy alabilmek için gece gündüz çalışıyorsak ve kendi arkadaşlarımızı biz dışlıyorsak, biz bundan ders çıkartmamışız demektir. Biz gönül rızası için gelmişiz ve "çalışacağız" diye gelmişiz. Ama buraya gelince gönüllülük biter, sorumluluk başlar. Bu sorumluluğun bilincinde olmamız lazım.

Bu haber toplam 2826 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.