1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Duruay “Gaziler onurumuzdur”
Duruay “Gaziler onurumuzdur”

Duruay “Gaziler onurumuzdur”

Duruay “Gaziler onurumuzdur”

A+A-

Duruay “Gaziler onurumuzdur”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gaziler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda “Gaziler şanlı tarihimizin gurur ve iftihar abideleridir” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gaziler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajda “Gaziler şanlı tarihimizin gurur ve iftihar abideleridir” dedi. Başkan Duruay, gazilerimizin onurumuz olduğunu ifade ederek “Şehitlerimiz ve gazilerimiz, vatanının ve milletinin varlığını ve bütünlüğünü koruma uğruna aziz yurdumuzun her karış toprağına kanlarını akıtan kahramanlarımızdır. Gazilerimiz, şanlı tarihine zafer destanları yazdıran kahramanlarımızdır” dedi.

“ONLARI UNUTMAMALIYIZ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları söyledi:

“Gazilerimizin vatan topraklarını korumadaki fedakarlık ve kahramanlıklarını unutmamız mümkün değildir. Onlar bugün aramızda hiç kimsenin sahip olamadığı bir ünvana sahip olarak yaşıyorlar.

Bugün ne yazık ki birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olduğu bir dönemden daha geçiyoruz.  Birliğimizi bozmaya çalışan fitnecilerin oyununa asla gelmemeliyiz ve uyanık olmalıyız.

Bağımsızlığımız uğruna verdiğimiz ve hâla da vermeye devam ettiğimiz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Destanlar yaratan onur abidelerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum.” Dedi. 

Bu haber toplam 1434 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.