1. HABERLER

  2. Duruay: Menemen isterim
Duruay: Menemen isterim

Duruay: Menemen isterim

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ahiboz sanayi esnafı tarafından makamında ziyaret edildi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ahiboz sanayi esnafı tarafından makamında ziyaret edildi.

Ahiboz sanayi esnafı, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti. Başkanlık görevini tebrik etmek için gelenleri makamında ağırlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, son olarak Ahiboz sanayi esnafını konuk etti. Başkan Fatih Duruay’a başkanlık görevinin hayırlı olmasını dileyen ve çalışmalarında başarılar dileyen sanayi esnafı, “Başkan olarak sizden bir beklentimiz ya da isteğimiz yok. Biz sadece başkan olmanızdan dolayı duyduğumuz mutluluğu, sevinci sizle paylaşmak için geldik” dedi.

MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı başkanlık görevi için tebrik eden sanayi esnafı adına Murat Dayanç, Başkan Duruay’a Allah (c.c.)’ın 99 isminin yazılı olduğu bir de tablo hediye etti. Başkan Fatih Duruay’a çalışmalarında başarılar dileyen Ahiboz sanayi esnafı; “Başkan olarak sizden bir beklentimiz ya da isteğimiz yok. Biz sadece başkan olmanızdan dolayı duyduğumuz mutluluğu, sevinci sizle paylaşmak için geldik. Bizim sıkıntılarımızı siz yakinen bildiğiniz için hiç bir istekte bulunmayacağız” şeklinde konuştu.

“İADEYİ ZİYARETTE MENEMEN İSTERİM”

Yaptıkları ziyaret ve destekleri için Ahiboz sanayi esnafına teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, sanayiye sıkıntıları dinlemeye ve menemen yemeye geleceğini belirterek şunları söyledi; “Ahiboz sanayisine iadeyi ziyarete gelip, sıkıntıları bizzat kendim dinleyeceğim. Yapılması gerekenleri beraber konuşup yapacağız; bundan kuşkunuz olmasın. Sanayiye iadeyi ziyarete geldiğimde menemen de isterim. Orada yapılan menemenin tadı bir başkadır. Geldiğimde hep beraber yiyeceğiz.”

Bu haber toplam 1789 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.