1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Duruay personeliyle iftarda buluştu
Duruay personeliyle iftarda buluştu

Duruay personeliyle iftarda buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye personeline ve ailelerine iftar yemeği verdi.

A+A-

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye personeline ve ailelerine iftar yemeği verdi.

Akalın Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına, Başkan Duruay, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Duruay, personel ve aileleri ile selamlaştı ve ramazanlarını tebrik etti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlanan iftar programında konuşma yapan Başkan Duruay, “Tutmuş olduğumuz oruçları, yapmış olduğumuz ibadetleri Mevlam dergahında kabul eylesin. Bizleri sevdiklerimizle beraber nice Ramazanlara eriştirsin” dedi.

“Yaptığımız her hizmette hepinizin emeği var”

Başkan Duruay, Gölbaşı Belediyesi’nde görevde 3. yılı bitirdiklerini anımsatarak, şunları kaydetti:

“Hep beraber Gölbaşı’na büyük hizmetler yaptık. Yaptığımız her hizmette hepinizin emeği var. Allah razı olsun. Gölbaşı’na hizmet etmek, Gölbaşı Belediyesi’nin her kademesinde görev yapan kardeşlerimiz için artık bir vazife değil, vazifeden de öte bir namus şeref meselesi olmuştur. 15 Temmuz’da Gölbaşı halkımızın göstermiş olduğu o duyarlılık, vefakar, cefakar, canını dişine takıp çoluğunu çocuğunu, malını mülkünü hiç düşünmeden hayatını hiçe sayarak, sokağa çıkan Gölbaşılı hemşerilerimize artık hizmet etmek görevden ötedir. Bunu da hep beraber son 2 sene de katlayarak devam ettireceğiz.”

“Mesai arkadaşlarımızla son 15 yılın en büyük yatırımını yaptık”

Mogan Gölü’nün temizliğinin başladığını hatırlatan Duruay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gölbaşı’nda en büyük eksiklerden bir tanesi olan devlet hastanemizin yapımına da ruhsatı verdik. 2018 yılında Gölbaşına yakışır bir vaziyette, 250 yataklı hastanemize hep beraber kavuşacağız. Ayrıca hep söylediğim şey, Türkiye’nin başkenti Ankara, baş ilçesi de Gölbaşı’dır. Türkiye Gölbaşı’ndan idare ediliyor ama Gölbaşımızda MOBESE yoktu. Hatırlarsanız her ay bununla ilgili gazetelerde haberler olurdu. Şu anda Gölbaşı’ndaki MOBESE Ankara’da hiçbir ilçede olmayacak şekilde faaliyete geçti.”

Başkan Duruay, mesai arkadaşlarıyla beraber son 15 yılın en büyük yatırımını yaptıklarını ifade ederek, “ Bu yatırımların toplamından biz daha fazla yatırım yapıyoruz. Bunda da hepinizin emeği var. Taşra mahallelerimizde 4 tane kültür merkezi yapılıyor. Parkların, camilerin, mezarlıkların eksikliklerini gidererek, bakımlarını yaptık. Ayrıca ilçe merkezimizde de 4 tane büyük projemiz devam ediyor. 2017 yılında açılışlarını yapacağız” diye konuştu.

İftar programında, tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösteri yapıldı.

Bu haber toplam 1818 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.