1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Duruay: Şimşek özür dileyecek
Duruay: Şimşek özür dileyecek

Duruay: Şimşek özür dileyecek

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay MHP Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Ramazan Şimşek’in Kentsel Dönüşüm eleştirilerine sert yanıt verdi.

A+A-

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay MHP Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Ramazan Şimşek’in Kentsel Dönüşüm eleştirilerine sert yanıt verdi.

Yerel basının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Duruay, Ramazan Şimşek’in Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gölbaşı’nın haklarının korunmadığı iddiasına sert yanıt verdi.

Duruay Şimşek’in haksız eleştiriler yaptığını ifade ederken şu sözleri söyledi;

KONUŞACAĞI YER ORASI DEĞİLDİR

Ramazan Şimşek’e mecliste ona cevap vermek istiyordum ama madem soruldu cevap vereyim. Bir kere konuşacağı yer orası değil. Vereceğim cevabı da Facebook’tan yayınlasın. Çıkartı sosyal medyadan paylaştı. Bir kere gelip bize sorması lazımdı.

SIRF LAF OLSUN DİYE...

Eğer kentsel dönüşümden rahatsızsan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi’sin., grup başkanvekilsin. Çıkıp orada konuşacaksın. Orada konuşmayıp gelip burada sırf laf olsun diye konuşuyorsan bu da ayıptır günahtır.

ÖZÜR DİLEYECEK!

Biz Tulumtaş’ta tapularımızı aldık. İncek bölgesi Kentsel dönüşüm olan bir yer. Hangi binanın ruhsat harçlarını Büyükşehir aldı? Desin ki şu bina aldı. En son yapılan Hacılar’daki kentsel dönüşümden kalan ihdas tapularını da alacağız. O mecliste onların cevabını vermesini isteyeceğim. Gel sor bir. Gölbaşı Belediyesi’ne Güneykent kentsel dönüşümlerden kalan 230 dönümlük arazinin tapularını aldık. Bu rakama Hacılar’dan gelecek olan ihdas tapuları dahil değil. Biz görüşmelerimizi yaptık ve oradaki ruhsat harçları da bize kalacak. İnşallah Ramazan Şimşek de çıkar özür diler ve sosyal medyadan yayınlar.

 

Bu haber toplam 2691 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.