1. HABERLER

  2. Duruay “Türk polisi güvenliğimizin teminatı”
Duruay “Türk polisi güvenliğimizin teminatı”

Duruay “Türk polisi güvenliğimizin teminatı”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Polis Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, Türk polisinin toplumu tehdit eden olaylara karşı yıllardır bir kalkan olarak hizmet verdiğini söyledi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Polis Haftası ve  Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türk polisinin toplumu tehdit eden olaylara karşı yıllardır bir kalkan olarak hizmet verdiğini belirterek “Türk polisi güvenliğimizin teminatıdır” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yayınladığı mesajda şöyle dedi:

 

“CANI PAHASINA KORUYOR”

 

“Türk polisi 171 yıldan beri toplumu tehdit eden olaylara karşı insanımızı korumakta, vatandaşların can ve mal güvenliği ile asayişini canı pahasına sağlamaktadır. 1845 yılında kurulan ve bugüne kadar, güvenlik ve düzeni sağlamak ve korumakla görevli Türk Polis Teşkilatı, çok zor çalışma şartlarına rağmen, gurur kaynağımız oldu. Fedakârca hizmet veren Polis Teşkilatımız, Türk milletinin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasına alarak, takdire şâyan başarılar elde etti.

 

Polisimiz, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak isteyen  hainleri de canları pahasına mücadele ediyorlar. Gece-gündüz, tatil-bayram demeden, çok ağır çalışma şartları altında, hayatını tehlikeye atarak görev yapıyorlar. Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyor; Vatanı ve Ay Yıldızlı Bayrağı uğruna canını feda eden aziz şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.