1. HABERLER

  2. Duruay'dan gençlere: Davanıza sahip çıkın
Duruay'dan gençlere: Davanıza sahip çıkın

Duruay'dan gençlere: Davanıza sahip çıkın

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Selim Akceylan ve yönetimiyle yemekte bir araya geldi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Selim Akceylan ve yönetimiyle yemekte bir araya geldi.

Egem Odun Köfte'de gerçekleşen yemeğe Belediye Başkanı Fatih Duruay, Meclis üyeleri Mehmet Aktay ve Aydoğan Can, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Küçük, Yasin Dayanç, eski Gençlik Kolları Başkanı Selim Akceylan ve yönetimi katıldı.

FATİH ABİMİZ HEP DESTEK OLDU

Yemekte konuşan Akceylan, görev yaptıkları sürece kendilerine Başkan Duruay'ın büyük destekler verdiğini ifade ederken, Duruay'ın kendileri için bir ağabey olduğunu söyledi. Başkan Duruay'a teşekkür eden Akceylan "Görevle gelip geçicidir, kardeşlik daimdir. Biz sizlerle kardeş olduk. Bu kardeşliğimiz, bu dostluğumuz ve davamıza olan sevdamız ömür boyu devam edecek inşallah. Ben Fatih abimize bizlere verdiği tüm destekler için teşekkür ediyorum." dedi.

7 DÜVELE KARŞI MÜCADELE ETTİK

Başkan Duruay ise gençlerin kendisine "Başkan" yerine "Fatih Abi" demesinden hoşnut olduğunu ifade ederken "Belediye başkanlığı gelip geçer, ama abilik devam eder. Ben sizin Fatih abinizim. Sizlerin hem yerel seçimlerde, hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olan emeklerinizi biliyorum. Sizlere teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerinde CHP'sinden MHP'sine, paralelinden diğer partilerine karşı 7 düvel ile mücadele verdik. Seçimleri ben kazanmadım, biz kazandık." dedi.

DAVANIZA SAHİP ÇIKIN!

1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çeken Duruay "Bu seçim çok önemli. Ben bu seçimde sizlerden SKM'ye gitmenizi ve orada verilen sizlere verilen görevleri yerine getirmenizi istiyorum. Orası kimsenin babasının malı değil, küsmeyin, darılmayın. Çalışmalarda yer alın. Biz davamıza, partimize, ülkemize, geleceğimize, ümmetimize sahip çıkmalıyız. Bunun yolu da Ak Parti'den geçiyor. Sizlere tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

12108041_1646293172308554_2726435744522228925_n.jpg

Başkan Duruay, yemeğin sonunda Selim Akceylan'a bir kahve fincan takımı hediye ederken,  yemeğe katılan gençlere de kol saati hediye etti. 

Bu haber toplam 1697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.