1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Duruay'dan Odabaşı'na 'Peşkeş' yanıtı
Duruay'dan Odabaşı'na 'Peşkeş' yanıtı

Duruay'dan Odabaşı'na 'Peşkeş' yanıtı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı eski Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın ‘peşkeş’ iddialarına yanıt verdi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı eski Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın ‘peşkeş’ iddialarına yanıt verdi.

Yerel gazetecilerle bir araya gelen Duruay basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu eski başkan Yakup Odabaşı’nın Alparslan Türkeş Parkı’ndaki Kültür Merkezi’nin kiraya verilmesini ‘peşkeş’ olarak değerlendirdiğine dikkat çekerek Duruay’a ‘Kültür merkezini Peşkeş mi çektiniz?” diye sordu.

Duruay o soruya şöyle yanıt verdi;

BEN KENDİSİNDEN DUYMADIM

“Ben kendisinden duymadım. O kendi düşüncesidir. Şu ana kadar eski yönetimlerle ilgili kötü şeyler söylemedik. Çünkü herkes kendi dönemine göre hizmet etmek istedi. Zaten orası kiralık verilmek için yapılan yerdi. Bunu kendisi de eski yönetim de biliyor. Orada 12 tane ayrı ayrı su hattı vardır. Orası 12 kişiye paylaştırılacaktı.

ÖZELDE GELSİN PEŞKEŞİ SÖYLEYEYİM

Biz meclis üyesi arkadaşlarla kiraya verilmesi konusunda karar aldık. Biz orayı 1500-2000 bin liraya kiraya vermedik aylık 25 bin liraya kiraya verdik. Peşkeşin ne olduğunu özelde Yakup beyle konuşursak ben neyin peşkeş olduğunu söyleyebilirim.

BAHÇELİ DÜĞÜN SALONUNU ÖRNEK GÖSTERDİ

Bahçeli düğün salonu şu anda 7-8 bin lira kirada. Geldiğimizde de elektrik su doğalgaz belediyeye ait olmak üzere 1500 liraya kiradaydı. “

NE OLMUŞTU?

Gölbaşı eski Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Alparslan Türkeş Parkı içerisindeki kültür merkezinin düğün salonu olarak özel bir firmaya kiraya verilmesini 'peşkeş çekiyorlar' şeklinde değerlendirmişti. 

 

Bu haber toplam 4578 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.