1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Eğitime alt yapı desteği!
Eğitime alt yapı desteği!

Eğitime alt yapı desteği!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmaların yanı sıra, eğitime katkı sağlamak amacıyla okul çevrelerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

A+A-

İlçe genelinde asfalt, yol bakım ve onarım faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Gölbaşı Belediyesi, eğitime katkı sunmak ve mevsim şartları sebebiyle meydana gelebilecek çamur ve kirli görüntünün de önüne geçmek amacıyla Karşıyaka mahallesinde yapımı devam eden Gölbaşı Turizm Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli, Seğmenler mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip lisesi ve Tek İlköğretim okulu çevresinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Okul çevresindeki yolların daha temiz ve düzgün olması için yapılan çalışmayla,  öğrencilerin seri ve güvenli ulaşımı sağlanacak.

 

ÖNCELİĞİMİZ OKULLARIMIZ”

 

Eğitime her alanda destek verdiklerini söyleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “İlçe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarda önceliğimizi okullarımıza ve öğrencilerimize veriyoruz. Geleceğimizin teminatı en büyük hazinemiz olan değerli yavrularımıza daha güzel bir yaşam alanı yaratmak için var gücümüzle çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 2174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.