1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. EGO şoföründen örnek davranış
EGO şoföründen örnek davranış

EGO şoföründen örnek davranış

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nde görevli 10 yıllık otobüs şoförü Cemalettin Yılmaz, kullandığı otobüste bulduğu para dolu keseyi kuruma teslim etti.

A+A-

 Güneşler- Birlik Mahallesi seferini yaptığı sırada yolculardan 70 yaşındaki Zeynep Yüksel’in otobüste düşürdüğü ve içinde 2 bin 900 TL ile 1 adet çeyrek altın bulunan keseyi yetkililere teslim eden EGO şoförü Cemalettin Yılmaz’ın bu örnek davranışından dolayı ödüllendirileceğini ifade eden EGO yetkililer,  “Şoför Yılmaz’a 10 yevmiye tutarına denk gelen ikramiye verilecek” dediler.  

   EGO 4. Bölge Müdürlüğü’nde parasını Şoför Yılmaz’ın elinden teslim alan Zeynep Yüksel, "Paramı bulup bana getiren herkesten Allah razı olsun. Bu para, sara hastası oğlumun maaşı ile benim zar zor biriktirdiklerim. Oğlumu hastaneye götürmüştüm. Dönüşte otobüste düşürmüşüm. Çok üzülmüştüm. Paramı bulup getiren şoförden Allah razı olsun” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

 

 -“OTOBÜSTE UNUTULAN HİÇBİR ŞEY KAYBOLMAZ”

    Akşam saatlerinde seferini tamamladıktan sonra otobüsün içini kontrol ettiği sırada para kesesini bulduğunu anlatan Yılmaz, “Keseyi arkadaşlarla kontrol ettikten sonra, içinde para ve altın olduğunu gördüm. Kayıp raporunu tuttuktan sonra yetkililere teslim ettim. Teyze de parasını kaybettiği için EGO’ya başvurmuş. Gerekli incelemelerin ardından kesenin ona ait olduğu anlaşılınca teyzeye parası teslim edildi” dedi.

    EGO otobüslerinde yolcuların unuttuğu, düşürdüğü hiçbir şeyin kaybolmayarak sahiplerine teslim edildiğini ifade eden Yılmaz, “Yeter ki o kaybolan şey, bizim elimize ulaşsın. Mutlaka sahibine teslim edilir” şeklinde konuştu.        

 

Bu haber toplam 2284 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.