1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Elikesik: Bedel ödemeye hazırız
Elikesik: Bedel ödemeye hazırız

Elikesik: Bedel ödemeye hazırız

C.H.P Gölbaşı İlçe Örgütü Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şubesi yönetimi, mahalle muhtarları ve yerel basını ziyaret ederek Gölbaşı için bazı istişarelerde bulundu.

A+A-

C.H.P Gölbaşı İlçe Örgütü Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şubesi yönetimi, mahalle muhtarları ve yerel basını ziyaret ederek Gölbaşı için bazı istişarelerde bulundu.

Hasıraltı restauratta gerçekleşen ziyarette Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Uğur Okman’ın görüşlerini dinleyen Elikesik kendisine iletilen sorunları not alıp çözüm için takipçisi olacaklarını söyledi.

GIDA TERÖRÜ TERÖRDEN ÇOK CAN ALIYOR

Okman Türkiye’nin en büyük sorununun gıda terörü olduğuna dikkat çekerek “Emin olun gıda terörü terörden daha çok can alıyor. İnsanlarımızı zehirliyorlar. Mesela İsrail’den tohum alıyorlar. İnsanlarımız artık üretmiyor. Ülkemizde ve ilçemizde üretim sorunu var. İnsanlarımız üretmiyor yöneticilerimizde üretmeye teşvik etmiyor.” Dedi.

1-006.jpg

UFUKLARI DAR

Bülent Elikesik ise konuyla ilgili belediye meclisinde CHP grubunun bir çok önergesi olduğuna dikkat çekerek “İnsanlar buradan Beypazarına gidiyor ama Beypazarından Gölbaşı’na gelen yok. Burada bir sorun var. Ülkeyi yöneten zihniyet yeşil Bursa’yı beton yaptı. Çünkü ülkemizi yönetenler dar ufuklular. Bizim zihniyetimiz ise kıraç Eskişehir’i yeşil Eskişehir yaptı.” dedi.

2-014.jpg

BEDEL ÖDEMEYE HAZIRIZ

Gölbaşı için yapılacak her iyi işe evet diyeceklerini söyleyen Elikesik ‘Mevzu bahis Gölbaşı ve Gölbaşı’nın iyiliği için olan bir şey ise Genel Merkezimiz hayır dese bile ben evet derim. Ve bununla ilgili bir bedel ödenecekse biz bedel ödemeye hazırız.” Diye konuştu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Süper Yeni Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Cafer Uzuntaş, Net Haber İmtiyaz Sahibi Yakup Karagöz ve Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni ve imtiyaz sahibi Özcan Aydoğdu ile de bir süre Gölbaşı üzerine sohbet eden Elikesik ve yönetimi ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Bu haber toplam 2861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.