1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Elikesik mecliste bombaladı
Elikesik mecliste bombaladı

Elikesik mecliste bombaladı

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik meclis konuşmasında Nazım'ın dizelerini hatırlatarak birlik ve beraberlik mesajı verdi..

A+A-

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Bülent Elikesik yılbaşı gecesi İstanbul'da yaşlanan hain saldırıya kınayarak başladığı konuşmasında iktidarı da eleştirdi. 

Gölbaşı hak ettiği değeri görmemiştir..
15 Temmuz darbe girişiminden sonra Gölbaşı'nın hak ettiği değeri görmediğini söyleyen Elikesik; " Darbe girişiminden sonra en çok etkilenen ilçemiz hak etitği değeri görememiş ve hükümet Kazan gibi Gölbaşı'na değer vermeyerek bunu her platformda göstermiştir" diyerek Gölbaşı'nı örnek gösterdi.
"Elektrik dağıtımı Gölbaşı'ndan yapılmasına rağmen ülkemizin bir çok yerine, maalesef en çok kesintiler Gölbaşı'nda yaşanmaktadır" diyen CHP'li meclis üyesi Elikesik konuşmasına şöyle devam etti; " Kablolu tv yayını buradan verilir fakat bizim vatandaşımız bundan yararlanma fırsatını bulamaz.  Deniz altından tüneller yapılarak Asya Avrupa'ya bağlanır, ama hala AŞTİ Gölbaşı arası raylı sisteme geçiş çalışmalarının düşüncesi bile olmaz" diyerek Gölbaşı'nın mahrum bırakıldığı belirtti.


Gölbaşı hep bunlarla hatırlandı
"Yıllardır köpek barınaklarına yer aranırken Gölbaşı akla gelir. Yada otobüs bakım tamiri, arıtma tesisi yapılacağı zaman nedense Gölbaşı akıllara geliyor" ifadelerini kullanan Elikesik Gölbaşı'nın bu haksızlara razı gelmemesi gerektiğini savunarak, Gölbaşı'nın dış mahalleleri ile bağlantılı yolların hala tehlikeli olduğunu ve can aldığını vurguladı.
Daha öncede verdikleri bir kaç önerge üzerinden de örnekler veren Elikesik; "Köprülü kavşakların trafik lambaları saat 17:00'den itibaren yanmıyor ve bu sebepten dolayı da Haymana Yolu'nda bulunan kavşakalrda sürekli kazalar yaşanıyor. yine Anadolu Lisesi civarında üst geçit olmaması öğrencilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşamasına sebep oluyor ve bunun içinde o bölgeye aiclen bir üst geçit yapılmasını talep ediyoruz" dedi. 
Vatandaşlara yönelik projeler yapılmalı
Sosyal belediyecilik anlamında çalışmaların yapılması gerektiğini belirten Elikesik; Vatandaşlarımızın refahını yükseltecek projeler gerçekleştirmeliyiz ve Gölbaşı'nın tanıtıma daha çok önem göstermeliyiz. Dünyaya ne kadar iyi tanıtırsak  hem esnaf hemde vatandaşlarımız refahına katkı sağlarız" ifadelerinde bulundu. 

Bu haber toplam 1778 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.