1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bülent Elikesik'ten 19 Mayıs mesajı
Bülent Elikesik'ten 19 Mayıs mesajı

Bülent Elikesik'ten 19 Mayıs mesajı

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Elikesik mesajında şu ifadelere yer verdi;

Anadolu’da yeni Türk devletinin fiilen temelinin atıldığı, Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919, Türk milleti için bir dönüm noktasıdır. Yüce önder Atatürk’ün Büyük Nutku’nu bu olayla başlatması ve doğum gününü soranlara 19 Mayıs’ı işaret etmesi de bunun en önemli kanıtıdır.

Türk milletinin, ulus olma yolunda tam bağımsızlığını sağlayan, ona çağdaş ve aydınlık geleceğin kapılarını açan, ulusal kurtuluş mücadelesinin ilk adımı olan 19 Mayıs’ı çok sevdiği ve güvendiği gençlere armağan eden yüce Önder Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve devam ettirecek olan sizlersiniz” diyerek, bu görevi gençlere verdi.

Bizler bu sorumluluğun ancak güzel ahlak, adalet, haksızlık ve zulüm ile mücadele, ulusal ve içsel değerlerimize bağlı kalarak, tarihimizle gurur duyarak ve yüzümüzü de daima geleceğe dönük tutarak sağlanacağının bilincindeyiz. 

Genç fikirlerin Türk milletini ileri götüreceğini gören ve bu yüzden gençlik kavramına ayrı bir anlam yükleyen, fikirde yeniliğe önem veren Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha onur ve saygı ile anıyoruz. Bu vesile ile bɑştɑ gençlerimizin olmɑk üzere tüm hɑlkımızın 19 Mɑyıs Atɑtürk’ü Anmɑ, Gençlik ve Spor Bɑyrɑmını kutluyoruz.

 

 

Bu haber toplam 2923 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.