1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Elikesik'ten 95. yıl açıklaması
Elikesik'ten 95. yıl açıklaması

Elikesik'ten 95. yıl açıklaması

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik Cumhuriyet Halk Partisi'nin 95. kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. 

A+A-

 

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik Cumhuriyet Halk Partisi'nin 95. kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. 

Elikesik mesajında ifadelere yer verdi;

Umut kaynağımız Cumhuriyet Halk Partisi 95 yaşında…

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 9 Eylül 1923'te siyaset tarihinde yer alan partimizin 95’inci yaşını onur, gurur ve umutla yaşıyoruz.

Ulusal egemenlik sonrasında Türkiye’nin ilk siyasi partisi olan partimiz, simgesi olan “altı ok”u Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik ve Devrimcilik ile tamamlamıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi, 1923'ten 1950'ye kadar aralıksız hep iktidar olmuştur.

Bizler Ulu Önderimizin iki büyük eserinden biri olarak tanımladığı Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde olmaktan ve Türkiye’ye Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hizmet etmekten büyük onur duymaktayız. Daha çağdaş, daha laik, daha demokratik, daha sosyal, daha adaletli, daha eşitlikçi bir Türkiye için de Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında varlığımızı ve mücadelemizi ebediyen sürdüreceğiz.

Umutla sevgiyle nice 95 yıllara…

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik

 

 

Bu haber toplam 3017 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.