1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. EMİTT Fuarı'nda Ankara'ya yoğun ilgi
EMİTT Fuarı'nda Ankara'ya yoğun ilgi

EMİTT Fuarı'nda Ankara'ya yoğun ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul’da düzenlenen EMİTT Fuarı’ndaki standında Ebru Sanatı’nın yapıldığı bölüm, ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Fuarın başladığı andan itibaren 3 günde yaklaşık 600 kişi ebru yaptı.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yer aldığı EMİTT Fuar’ında yapmış olduğu aktivitelerle göz dolduruyor. Fuarın ilgi odağı Büyükşehir Standı’nda ANKAPARK dünyaya anlatılırken, Ankara Keçisi de tüm özellikleriyle tanıtılıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Ebru sanatçılarının bulunduğu bölüm de dolup taşıyor. Fuarın başladığı andan itibaren 3 günde yaklaşık 600 ziyaretçiye ebru sanatı yaptırdıklarını anlatan görevliler, ebru sanatının temelinde sevginin yer aldığını belirtiyorlar.

 

-FUARIN EN GÖZDE HEDİYESİ; “EXPO BOX”

 

          Araştırma Tanıtım ve Belediye İçi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı’nca dağıtılan tekerlekli  “EXPO BOX” denilen fuar çantası da ziyaretçiler tarafından çok beğeniliyor. 3 gün içerisinde binlerce n  expo box ve bez fuar çantası dağıtıldığını kaydeden yetkililer, çantaların içerisinde İngilizce, Arapça ve Rusça olarak  Ankara Kent rehberi, Ankara Turizm haritası, Ankapark Tanıtım Kitapçığı’nın yanı sıra; kalem, anahtarlık, flash disk gibi hediyelerin yer aldığını söylediler.

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.