1. HABERLER

  2. Emre Demirci: Gölbaşı Ankara'nın Manhattan'ı olacak
Emre Demirci: Gölbaşı Ankara'nın Manhattan'ı olacak

Emre Demirci: Gölbaşı Ankara'nın Manhattan'ı olacak

Yüksek katlı yaşam alanlarıyla “Ankara’nın Manhattan’ı” olarak ta adlandırılan bölgenin danışmanı ve Gölbaşı’nın genç, başarılı mimarlarından Emre Demirci, Yumrutepe bölgesiyle ilgili Beyaz Tv ekranlarında geniş bilgiler verdi.

A+A-

Geçmişte varoş olarak adlandırılan Yumrutepe bölgesinin yüksek kata açılmasıyla birlikte son yıllarda önemli prim yaptı.  Yüksek katlı yaşam alanlarıyla “Ankara’nın Manhattan’ı” olarak ta adlandırılan bölgenin danışmanı ve Gölbaşı’nın genç, başarılı mimarlarından Emre Demirci, Yumrutepe bölgesiyle ilgili Beyaz Tv ekranlarında geniş bilgiler verdi.

Yumrutepe bölgesinde aralarında Tim Towers’ın da bulunduğu büyük inşaat projelerine  danışmanlık yapan Emre Demirci, bölgeye yatırım yapacak firmalara bölgenin imar durumu hakkında bilgiler verdiklerini ve yapılan inşaatlarin daha hızlı bir şekilde yapılmasını sağladıklarını ifade etti.

GÖLBAŞI AVANTAJLI BÖLGE

Amaçlarının doğaya saygılı projeler çıkarmak olduğunu kaydeden  Demirci, Gölbaşı’nda ikamet etmelerinin kendileri açısından bir avantaj olduğunu söylerken, bölgedeki yapılaşmalara daha hakim olduklarını belirtti. İmar mevzuatları ve belediye ile olan ilişkilerde  yatırımcı firmalara danışmanlık yaptıklarını söyleyen Emre Demirci “ Şu anda bölgede devam eden güzide  projenin danışmanlığını yürütmekteyim.” Dedi.

GÖLBAŞI ANKARA'NIN MANHATTAN'I OLACAK

Gelecek zamanda kendi projeleriyle bölgede olacaklarını ifade eden Demirci sözlerini şöyle sürdürdü;

Bölgenin en büyük avantajı Mogan ve Eymir gölü gibi iki doğal göle manzarasının hakim olması. Hem sosyal tesis alanları ve yükseklikleri nedeniyle görüş açısının büyük olması diğer büyük avantajlarından diyebiliriz.  Bölgeyi Ankara’daki diğer bölgelerden ayıran en büyük özellik ise yüksek imar yapılaşması nedeniyle geleceğin Manhattan’ı olma yolunda büyük bir adım atmasıdır. Jeopolitik açıdan iki güzel gölün manzarası ve şehre yakınlığı ön plana çıkıyor.



 

Bu haber toplam 5203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.