1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre kesin gözden çıktı
Emre kesin gözden çıktı

Emre kesin gözden çıktı

Emre Belözoğlu Fenerbahçe yönetimi tarafından gözden çıkarıldı.

A+A-

Samsunspor’la oynanan kupa maçında kadroya alınmayan, Bursaspor maçında da yedek bekleyen Emre’nin kritik Trabzon deplasmanında kadroya alınmaması söylentileri de beraberinde getirdi;

KOCAMAN ONU İSTEMİYOR

Emre, maçtan önceki son idmanların birini ağrıları yüzünden tamamlayamamış, ardından takımla çalışmıştı.  Aykut Hoca, onu istemediği için mi yoksa sakatlığı yüzünden mi kadro dışı bırakmıştı. Bu konuda yaptığımız araştırma işin boyutunun farklı olduğunu gösteriyor.

KOCAMAN’A TELKİNDE BULUNDULAR

Emre’nin kadroya alınmamasında ağrılarının devam etmesinin etkisi var. Ancak asıl neden başka... Saha içerisinde zaman zaman agfresif tavırlar sergileyen Emre’nin  ortamı germesini istemeyen yönetim, Aykut Hoca’ya telkinde bulunur;  Emre, maçın heyecanına kapılıp agresif tavırlar sergilerse rakip takım taraftarı tahrik olabilir. Kocaman’ın da bu görüşe saygı gösterdiği söyleniyor. Ancak, Aykut Hoca’nın tercihi de olabilir. Ancak bilinen bir şey var ki, hem yönetim, hem de Kocaman, Emre’nin agresifliği konusunda endişe taşıyorlar.  Emre’nin sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılabileceği kesin bir dille ifade ediliyor. Hürriyet gazetesinin haberine göre; Menajeri Ahmet Bulut’un Atletico Madrid’den teklif olduğunu söylemesinin yanı sıra, Katar’dan da teklif olduğu ifade ediliyor. Emre’nin sezon sonunda Katar’dan bir takıma gidebileceği söyleniyor.

Emre konusunda topladığımız bilgiler böyle. Aykut Kocaman’ın maçtan önce yöneticilere, “Sert bir döneme giriyoruz. Emre, play-off’ta bize lazım. Fişek gibi dönecek. Merak etmeyin” dediği öğrenildi.

Bu haber toplam 1563 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.