1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Endüstriyel Tartım Sistemleri Önemli Markalarından Radwag
Endüstriyel Tartım Sistemleri Önemli Markalarından Radwag

Endüstriyel Tartım Sistemleri Önemli Markalarından Radwag

Analitik teraziler konusunda ülkemizde Baykon ile çalışan Radwag, oldukça önemli bir firmadır. Analitik teraziler, laboratuvar ortamında kullanılan ve oldukça önemli bir ekipmandır.

A+A-

Analitik teraziler konusunda ülkemizde Baykon ile çalışan Radwag, oldukça önemli bir firmadır. Analitik teraziler, laboratuvar ortamında kullanılan ve oldukça önemli bir ekipmandır. Teknolojinin de gelişmesiyle birlikte laboratuvar ortamında kullanılan teraziler her geçen gün modern bir hal almaya başlamıştır. Ülkemizde de yurtdışına tartım sistemleri ihracatı oldukça büyük boyutlara ulaşmıştır.

Analitik teraziler, özellikle laboratuvar ortamında kullanılmak için tasarlansa da birçok alanda kullanılabilmektedir. Analitik terazilerin bilinen en önemli üreticisi Radwag diyebiliriz. Radwag, b menşeli bir firma olup, bu alanda Türkiye pazarında da boy göstermektedir. Türkiye pazarında Baykon ile işbirliği içindedir.

Analitik Terazi Özellikleri

Analitik teraziler, teknolojik gelişmeler ile birlikte farklı bir boyut kazanmış oldu. Öyle ki artık terazilerde wifi, ethernet bağlantı noktaları, hafıza gibi seçeneklerin yanı sırada usb bellek kullanımı, LCD ekran gibi seçenekler de bulunuyor. Ayrıca latin alfabeye sahip tüm diller ile bilgi alışverişinde bulunabilme gibi seçenekleri de bulunuyor. Ekstra olarak da sisteme ilave bilgi satırı ekleyerek ürünleri daha spesifik alanlara daraltabiliyorsunuz.

 Artırılmış direnç sayesinde analitik teraziler tüm çevre şartlarına uyumlu olarak kullanılabiliyor. Yani nem, rüzgar vb. durumlarda artırılmış direnç ile birlikte hem daha hassas ölçümler yapılabiliyor. Bu sayede önceden sadece laboratuvar ortamında kullanılan bu teraziler artık her ortamda rahatlıkla kullanılabiliyor. Yine USB port özelliği ile de yazıcıdan çıktı alınabiliyor. Ayrıca yazıcıdan çıktı alma özelliği de ekstra bir avantaj sağlıyor. Diğer taraftan da her müşteriye özel olarak tanımlanabilen alanlar bulunuyor.

Analitik terazilerde marka ve modele göre değişse de maksimum tartım kapasiteleri 310 gram civarında bulunamaktadır.  Bu terazilerin diğer bir avantajı da otomatik kalibrasyon sistemi sayesinde de kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor. Birçok analitik terazi modelinde işlemci birimi bulunmakta ve bu durumda neredeyse bir bilgisayar görevi görmesini sağlamaktadır. Yine marka ve modele göre değişse de ortaya çıkabilecek elektrostatik etki içinde tartım kabı içine ilave olarak ‘de-iyonizör modülü’ ile bu etkiyi ortadan kaldırır. Ayrıca yüksek ram kapasiteleri ile de daha hızlı sistem akışı sağlaması da büyük bir avantaj durumunda.

Tartım sistemleri konusunda ülkemizin lider firmalarından Baykon, Radwag ile iş birliği halindedir.

 

 

 

Bu haber toplam 2322 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.