1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Engel yok destek var
Engel yok destek var

Engel yok destek var

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, engellilerin gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak için engelsiz yaşam merkezi kuracaklarını bildirdi.

A+A-

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, engellilerin gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak için engelsiz yaşam merkezi kuracaklarını bildirdi.

 

Cumhur İttifakı Gölbaşı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, engellilerle ilgili olarak önemli projelere imza atacakları müjdesi verdi. Başkan Adayı Şimşek, engellilerin gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak için engelsiz yaşam merkezi kuracaklarını bildirdi.

Cumhur İttifakı Gölbaşı MHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, sosyal proje çalışmalarıyla ilgili olarak konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ

“Gölbaşı’mızda engelli vatandaşlarımızın sosyal aktivitelere katılımını sağlamak birinci ve öncelikli hedefimiz olacak. Özellikle mesleki becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak, engelli ailelerinin gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak, toplumda engelli olma durumuyla ilgili farkındalık oluşturmak, engelli ve engelsiz bireyler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek üzere ilçemizde Engelsiz Yaşam Merkezi kuracağız.

Kuracağımız tesis bünyesinde her türlü engel grubundan bireyin faydalanabileceği kurs salonları, oyun alanı, spor salonu yer alacaktır. Bununla beraber tesiste psikolog ve istihdam danışmanlığı hizmeti de verilecektir.”

ENGELSİZ TAKSİ HİZMETİ…

Başkan Adayı Ramazan Şimşek, ilçede mevcut durumda bir adet engelsiz taksi bulunduğuna da dikkat çekerek “Engelsiz taksi sayıları artırılacak; taksilerimiz tekerlekli sandalye kullanıcılarına da uygun olarak tasarlanacak. Engelsiz taksi ile ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın öncelikle sağlık hizmetlerine, eğitim, kültür ve sanat etkinliklerine ulaşımında destek sağlanacak” diye konuştu.

 

Bu haber toplam 2230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.