1. HABERLER

  2. Erdal Kaymak'tan Jet Yanıt
Erdal Kaymak'tan Jet Yanıt

Erdal Kaymak'tan Jet Yanıt

Erdal Kaymak'tan Jet Yanıt

A+A-

CHP’nin sürpriz bir şekilde listeye koyduğu ve Bayburtlu adayın bu kadar ses getirmesi dikkat çekti. İnşaat Mühendisi Erdal Kaymak’ın CHP’nin 3. sıra meclis üyesi adaylığı Gölbaşı gündemine bomba gibi düştü. Hatta bunun ilk yansıması MHP’nin listesinde ismi geçmeyen MHP meclis üyesi Mehmet Atak’ın da gündem maddesi haline geldi.
Uzun süredir sessizliğini koruyan Mehmet Atak, yaptığı açıklamada CHP meclis üyesi adayı İnşaat Müteahhit Erdal Kaymak’ı hedef aldı. 25 Şubat’ta bomba gibi açıklama yapacağı yolunda ki haberler asılı kalırken, o tarihte bile sessizliğini bozmayan Atak, Kaymak’a fena yüklendi. Atak’ın bu açıklamasına, bir günlük iş nedeni ile şehir dışında olan Erdal Kaymak’tan jet hızı ile cevap geldi.


Siyasete yeni Bismillah diyen Kaymak, bir çok siyasiye taş çıkartacak bir açıklama ile Atak’a cevap verdi. Siyasete girmesine vesile olan CHP adayı Ercan Şimşek’e teşekkürle başlayan Kaymak, Atak’ın bu açıklamasının ardından siyasete ne kadar geciktiğini şu cümlelerle ifade etti; “Bu haberle siyasete geç girdiğimi ve Gölbaşı’nda siyasetin hangi seviye de kimler tarafından yapıldığını gördüm. Siyasete girmeme vesile olan Sayın Ercan Şimşek’e teşekkür ediyorum" dedi.


Siyasete sessiz sedasız başlayan Kaymak, bu açıklamanın ardından, siyasette ki boşluğun ve yanlış yönetimin olduğunun ve daha önceden bu girişimde bulunmasını gerektiğini ise; “Bizleri yıllardır yönettiğini zanneden ve Gölbaşı halkı adına kararlar alıp, siyasete yön verenlerin, kimler olduğunu bu millete göstereceğim bu böyle bilinsin” cümlesi ile ifade etti. Teknik anlamda ki donanımını ise; “Atak’ın bahsettiği işler ayrı ayrı işler değil. 2 tane ihaleden ibarettir. Birincisi Bahçeli Park Düğün Salonu ve Yaşlılar Kültür Evi. Diğeri Karaoğlan ve Oğulbey Köy Konakları işidir. Önce doğru bilgi sahibi olması gerekir, ya da kamuoyunu yanlış bilgilendirmekten vazgeçmeli” diyerek konuştu.Bilgisiz Atak ihalelerin verildiğini sanıyor. Eğer öyleyse ihale vermek suçtur ve Atak suç işlemiştir. Arkadaşın bilmesi gereken şu; ihale verilmez alınır.

Ne sen, ne Odabaşı, ne de Gölbaşı Belediyesi bana ihale vermemiştir. Firmamıza ihaleyi 4734 sayılı kanun vermiştir. ( Hoş sen 4734’ün ne olduğunu bildiğini de düşünmüyorum) Oğulbey Kültür Evi proje ve ihalesine baksın, bir de yerinde yapılana baksın. Anlayabilirse şayet ve buna karşılık ödenen paraya, inkar edilen ve verilmeyen paraya bakmayı öğrenecek Sayın Atak. Projesinde ve ihalesinde 1 katlı olan kültür evinin yerine 2 katlı bina yapıldı. Buna karşılık ne kadar para ödendi, ve nasıl ödendi ? Açıkla Atak Bey… Bu işlerin yapım sürecinde yaşadıklarımız, bize karşı yapılan düşmanca davranışlar ve yazışmalar mevcuttur. Biz o işleri yapmasak, bunların bize bakışını göremeyecektik.


Konuya çok hakim olan Atak; bunlara da cevap versin…


Şafak Kültür Merkezi ihalesinde ihaleyi alan firma kimdir ?


Başka ihaleli işleri var mıdır ? Varsa kaç tanedir?


En çarpıcı olanı, ihaleden 1 saat önce şartname satın alınıp, dosya hazırlanıp ihale alınıyor. Bunun mümkün olmadığını araştır ve yüreğin yetiyorsa cevap ver. Ve bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağımı da bil. Bakmayı bilmiyorsan, dosya satın alma makbuzunun tarih ve saatine bak. İhalenin şeklini de incele, anlayabilirsen tabii..! Toki Yolu Park ihalesi, Oyaca Kültür Evi İhalesi, Selçuklu Parkı, boya, badana işleri, moloz , duvar işleri. Doğrudan teminler… Devamı var..! Asıl sen özür dile şahsımdan yoksa, arkası gelecektir. Çok bilgili siyasetçi !


Benim anladığım şudur değerli arkadaşlar..


Atak, Sayın Odabaşı’nın kaybetmesini istiyor ve hamlelerine buradan başladı. Devamını bekliyoruz…
“ Çünkü biz kazanmak için, Odabaşı’nın kaybetmesini istiyoruz” diyerek hiç beklenmeyen bir çıkışla siyaset yapmak için, sadece siyasi bir tecrübenin olmadığını ortaya koydu.

Bu haber toplam 3222 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum