1. HABERLER

  2. Erkan Yüzbaşı'ya veda ettik
Erkan Yüzbaşı'ya veda ettik

Erkan Yüzbaşı'ya veda ettik

Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Özçelik’in Jandarma Genel Komutanlığı’na atanması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Özçelik’in Jandarma Genel Komutanlığı’na atanması  nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

Kronos Otelde düzenlenen veda yemeğine, Kaymakam Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhuriyet Başsavcısı vekili  Ali Eker,  Emniyet Müdürü Selim Sarıoğlu daire müdürleri ile personel katıldı.

ÖZÇELİK’E BAŞARI BELGESİ

Kaymakam Cinbir, 1 yıldır birlikte görev yaptığı Erkan Özçelik’in Gölbaşı’nda başarılı çalışmalarına şahit olduğunu belirterek, yeni görevinde başarı diledi. Kaymakam Cinbir, tayini çıkan Erkan Özçelik’e başarı belgesi takdim etti.

GÖLBAŞI HATIRASI “KUMDAN TABLO-MOGAN BIÇAĞI”

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, Erkan Özçelik’e bugüne kadar Gölbaşı’na yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar dileyip, Gölbaşı hatırası olarak kumdan Sevgi Çiçeği tablosu ve Gölbaşı bıçağı hediye etti.

GÖLBAŞI’NIN BENİM İÇİN YERİ AYRI

Erkan Özçelik yaptığı veda konuşmasında, 2 yıldır Gölbaşı’nda görev yaptığını ve burada güzel dostluklar edindiğine dikkat çekerek “Bu atamalar bizim kaderimiz. Atamalarımızın en zor kısmı ise veda kısımlarıdır. Burada güzel dostlar kazandık. Gölbaşı’nın benim için yer gerçekten çok farklı. Gölbaşı’nı unutmayacağım.” dedi.

_dsc0048_450x299.jpg

_dsc0054_450x299.jpg

_dsc0070_450x299.jpg

 

 

Bu haber toplam 6192 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.